У категорії матеріалів: 183
Показано матеріалів: 131-140
Сторінки: « 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 18 19 »

Інгредієнти: 3 великі цибулини 4 столові ложки кукурудзяної олії 2 бульйонних кубики 2 столові ложки соєвого соусу «Бульдог». Нарізати цибулю. Смажити цибулю на олії до того момета, коли цибуля стане злегка коричневою. На 1 літ води кинути 2 бульйонні кубики. Кинути туди: смажену цибулю, поперчити за смаком, посолити за...
Перші страви | Переглядів: 187 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 500 г яловичих кісток 700 г картоплі 200 г кабачків 200 р помідорів 1 морква 1 головка цибулі ріпчастої 1 корінь петрушки 3 ст. ложки вершкового масла 4 ст. ложки сметани 2 помідора лавровий лист зелень сіль перець - за смаком. З кісток приготувати бульйон і процідити. В...
Перші страви | Переглядів: 622 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 250 р. селери 2 цибулини 750 р. овочевого бульйону сіль перець 50 р. сметани 1 лимона 25 р. сл. масла зелень. Дрібно порізати цибулю і обсмажити в маслі до золотистого відтінку, нарізати селеру кубиками і згасити з цибулею 10 хв. Додати овочевий бульйон, сіль, перець і готувати ще...
Перші страви | Переглядів: 180 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 15 л бульйону 250 г ріпчастої цибулі 60 г вершкового масла 80 г борошна сіль перець. Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору, посипати борошном і продовжувати обсмажувати до светлокоричневого кольори. Розвести гарячим бульйоном і проварити 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Можна протерти...
Перші страви | Переглядів: 189 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 500 р. кропиви 4 яйця 1 морква 300 р. картоплі 1 цибулина 1 столова ложка рубаної зелені 80 р. топленого масла 150 р. сметани сіль за смаком. Цибулю, моркву і варені яйця подрібнити, покласти в каструлю, додати масло, сіль і 1 стакан води. Накрити кришкою і поставити гасити...
Перші страви | Переглядів: 185 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 склянку фаршу з смаженої дичини 1 ст. ложка вершкового масла 05 склянки сметани 1 качан кольрабі 3 ріпи 05 моркви 1 петрушка (корінь і зелень) 1 цибуля порей 2 цибулини 1 ч. ложка сухого майорану 025 ч. ложки чорного перцю 1 ст. ложка кропу. Овочі (кольрабі, ріпу,...
Перші страви | Переглядів: 190 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 05 кг бобів - 4-5 пір'я цибулі 2-3 пера часнику 4 ст ложки масла 1 ст. ложка борошна 1 невеликий пучок зелені петрушки 2 яйця 1 склянку молока трохи м'яти або кропу мелений червоний перець і сіль за смаком. Перебравши молоді боби, опускають їх у підсолений окріп і...
Перші страви | Переглядів: 218 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 3 зварених круто яйця 1 морква 1 цибулина 80 р. топленого масла 2 столові ложки рубаної зелені 200 г. картоплі 2 столові ложки рису сіль за смаком. Яйця, моркву і цибулю дрібно порізати, покласти в каструлю, додати масло, 1 склянку води і тушкувати на невеликому вогні під кришкою...
Перші страви | Переглядів: 192 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 100 г салату 90 г картоплі 10 г цибулі ріпчастої 20 г цибулі порею 10 г масла вершкового 25 г сметани або вершків 60 г м'яса 1 яйце зелені Нарізаний салат занурити в киплячу воду на 1 хвилину, відкинути на сито, дати стекти воді і припустити з маслом...
Перші страви | Переглядів: 196 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 100 г кольрабі 20 г моркви 15 г ріпи 5 г петрушки 5 г селери 10 г цибулі ріпчастої 10 г цибулі порею 5 г томат-пюре 50 г картоплі 10 г масла вершкового 10 г салату або шпинату 25 г сметани або вершків Моркву, петрушку, ріпу, селеру і...
Перші страви | Переглядів: 174 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)