У категорії матеріалів: 189
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 3 ... 18 19 »

Інгредієнти: Відварений рис дліннозерновой - 400 грам філе оселедця (для російського варіанту підійде філе будь-якої жирної риби) - 300 г вершки - 100 г перець сіль білий сир мацарелла або м'які сорти молодого грузинського сиру. Змастити форму для запікання олією вершковим!). Викласти шар рису (вже звареного) в підсоленій воді,...
Другі страви | Переглядів: 242 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: На пачку фаршу 1 яйце 2 помідора трохи менше півсклянки рису 2-3 ст.ложки сметани 1 курячий кубик. Беремо фарш, додаємо в нього яйце, сіль, перець, рис(спочатку його відварити майже до готовності). Ретельно перемішуємо. Беремо потрібну кількість перцю. Акуратно звільняємо від кісточок, моєму і кладемо в киплячу воду на...
Другі страви | Переглядів: 235 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 8 стручків солодкого болгарського перцю 1 консервна банка сардин в маслі 2 склянки відвареного рису 1 лимона 1 варене яйце 4 ст.л. рослинного масла зелень петрушки сіль чорний мелений перець. Перець очистити від насіння, посолити і збризнути лимонним соком зсередини. Витримати деякий час. Рибку подрібнити виделкою, додати рис,...
Другі страви | Переглядів: 196 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 кг перцю 700 г помідорів 250 г цибулі 300 г моркви 30 г коріння петрушки 10 г зелені петрушки 1 стакан рослинного масла 20 - 25 г солі 40 - 50 р цукру 1 - 2 cm. ложки оцту 5 - 6 горошин запашного перцю. Великі...
Другі страви | Переглядів: 203 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 120 г баранини 10 г курдючного сала або свинячого шпига 30 г цибулі ріпчастої 7 г баранячого сала яловичого топленого або комбижира тваринного 100 г соусу 150 г гарніру перцю зелені М'якоть задньої ноги баранини розрізати на частини, але верствам. Кожну з них розрізати на шматки упоперек волокон...
Другі страви | Переглядів: 245 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 130 г баранини 3 г баранячого сала топленого або маргарину тваринного 1 г часнику 50 г огірків 30 г помідор 30 г капусти за 15 г цибулі і моркви 15 г масла рослинного 5 г оцту 2 г цукру перцю зелені У баранячої грудинки зрізати по хрящам грудну...
Другі страви | Переглядів: 202 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: Для тіста: 500 г борошна вищого сорту 1 склянку гарячої води 1 яйце сіль. Для фаршу: 300 р. жирної баранини 200 р. свинини (або 3/4 баранини і 1/4 яловичини) м'ясний бульйон 3 цибулини мелений чорний і червоний пекучий перець сіль зелень петрушки і кропу. м'ясо Нарізати шматками і...
Другі страви | Переглядів: 264 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: Для фаршу: 440 р. баранини 45 р. баранячого сала 500 г очищеного ріпчастої цибулі. Для тіста: 320 р. борошна 20 р. води. Баранину і цибулю дрібно порубати, посолити, поперчити. З борошна і води замісити круте тісто, дати йому вилежатися, а потім розкачати з нього тонкі коржики величиною з...
Другі страви | Переглядів: 255 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 50 равликів оцет коріння 3 цибулини 3 столові ложки оливкової олії 200 г ковбаси (копченої або вареної) 2-3 помідора 2-3 товчені часточки часнику 2 столові ложки дрібно нарізаної зелені петрушки 1 склянку вина 1 столова ложка товчених сухарів. Равлики промити і замочити на 12 годин в оцті,...
Другі страви | Переглядів: 294 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 100 г печінки миня 10 г масла вершкового 1 г соку лимонного 100 г кнельной маси 30 г грибів свіжих білих або шампіньйонів 10 г крабів 75 г соусу 80 г волована готового Печінка миня припустити з додаванням рибного бульйону, вершкового масла, лимонного соку і соли.Приготовить з миня...
Другі страви | Переглядів: 209 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)