Рецепт приготування «філе рябчика фаршироване в сухарях»
Інгредієнти:
1 рябчика
15 г масла вершкового
40 г кнельной маси
20 г паштетної маси
1 яйце
25 г хліба пшеничного
75 г соусу
100 г гарніру
зелені
Філе рябчика відбити в тонкий пласт; з гострого кінця пласта покласти зачищену кісточку від ніжки. На середину пласта укласти шар кнельной маси, потім шар паштетної маси і знову шар кнельной маси. Закрити малим філе фарш і надати котлеті плоску форму, посолити, за-панироватъ в крихтах білого хліба, змочити в яйці і вдруге запанірувати в крихтах білого хліба. Смажити філе на сковорідці з маслом до готовности.При подачі філе покласти на блюдо і гарнірувати картоплею, смаженою соломкою, окремо подати соус з мадерою, прикрасити зеленню.