Рецепт приготування «філе рябчика фаршироване в сухарях»
Інгредієнти:
  • 1 рябчика
  • 15 г масла вершкового
  • 40 г кнельной маси
  • 20 г паштетної маси
  • 1 яйце
  • 25 г хліба пшеничного
  • 75 г соусу
  • 100 г гарніру
  • зелені
Філе рябчика відбити в тонкий пласт; з гострого кінця пласта покласти зачищену кісточку від ніжки. На середину пласта укласти шар кнельной маси, потім шар паштетної маси і знову шар кнельной маси. Закрити малим філе фарш і надати котлеті плоску форму, посолити, за-панироватъ в крихтах білого хліба, змочити в яйці і вдруге запанірувати в крихтах білого хліба. Смажити філе на сковорідці з маслом до готовности.При подачі філе покласти на блюдо і гарнірувати картоплею, смаженою соломкою, окремо подати соус з мадерою, прикрасити зеленню.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 170 | Теги: філе, маси
Всього коментарів: 0
avatar