Інгредієнти: 80 г капусти 110 г картоплі 15 г ріпи 10 г моркви 5 г петрушки 20 г цибулі ріпчастої 10 г масла вершкового або маргарину вершкового 10 г сметани зелені Коріння нарізати скибочками, капусту - шашками розміром 2-2,5 см, картопля - кубиками, ріпчасту цибулю нашинковать.В киплячий бульйон або... |
Інгредієнти: 125 г картоплі 60 г щавлю 15 г моркви 5 г петрушки 10 г цибулі ріпчастої 10 г цибулі порею 5 г маргарину столового 10 г сметани зелені Коріння нарізати кубиками, цибулю дрібно нарізати і спасерувати з жиром. Картоплю порізати також кубиками. Добре промиті листочки щавлю розрізати на... |
Інгредієнти: 55 г білих грибів свіжих 175 г картоплі 20 г моркви 5 г петрушки 20 г цибулі ріпчастої 30 г помідор 5 г маргарину столового 10 г сметани зелені Ніжки свіжих білих грибів дрібно нарізати і спасерувати на жирі; капелюшки нашаткувати і варити в бульйоні або воді 30-40... |
Інгредієнти: 175 г картоплі 20 г моркви 5 г петрушки 20 г цибулі 5 г томат-пюре 5 г маргарину столового зелені; для фрикадедей: 57 г м'яса яловичого баранячого або свинячого 5 г цибулі ріпчастої 4 г яєць 5 г води перцю Зварити картопляний суп на м'ясному бульйоні, як описано... |
Інгредієнти: 200 р картоплі 20 г моркви 5 г петрушки 20 г цибулі ріпчастої 5 г томат-пюре 5 г маргарину столового зелені Коріння нарізати скибочками або брусочками, цибулю нашаткувати, додати томат-пюре і всі разом спасерувати на жирі. Картоплю нарізати кубиками або брусочками.В киплячий бульйон або воду покласти коріння, довести... |
Інгредієнти: 80 г капусти цвітної 30 г цибулі порею 80 г картоплі 20 г консервованого горошку 10 г масла вершкового 10 г сметани Цибуля порей (білу частину) нарізати уздовж на шматочки довжиною 2,5-3 см і злегка спас-серовать з маслом. У киплячий бульйон або воду покласти підготовлений цибулю, цвітну капусту,... |
Інгредієнти: 60 г картоплі 5 г моркви 1 г білих корінь 2 г цибулі 5 г маргарину столового зелені Сушені овочі і картопля перебрати, вимити, покласти кожен вид овочів окремо в посуд і залити холодною водою. Через 1-2 години набряклі сушені овочі відкинути на сито і,коли вода стече, спасерувати... |
Інгредієнти: 40 г капусти 80 г картоплі 20 г моркви 20 г ріпи 10 г петрушки 10 г цибулі ріпчастої 10 г цибулі порею 15 г горошку (лопаточок) 15 г квасолі (стручків) 40 г помідор 10 г масла вершкового або маргарину вершкового зелені Моркву, петрушку, цибулю порей і ріпчасту... |
Інгредієнти: 75 г огірків 100 г картоплі 20 г моркви 10 г цибулі 10 г томат-пюре 15 г зеленого горошку 10 г салату 10 г масла вершкового 1 яйце 25 г молока Коріння, цибулю і картоплю нарізати кружечками. Моркву і цибулю, пасеровані з жиром і томатом-пюре, закласти в киплячий... |
Інгредієнти: 75 г капусти савойської 50 г картоплі 40 г свіжої квасолі або 20 г сушеної 20 г моркви 20 г цибулі порею 10 г цибулі ріпчастої 15 г сала свинячого 15 г сметани 20 г грінок Савойську капусту нарізати шашками і занурити в гарячу воду на 1-2 хвилини.... |