Рецепт приготування «суп з кропиви»
Інгредієнти: - 500 р. кропиви
- 4 яйця
- 1 морква
- 300 р. картоплі
- 1 цибулина
- 1 столова ложка рубаної зелені
- 80 р. топленого масла
- 150 р. сметани
- сіль за смаком.
Цибулю, моркву і варені яйця подрібнити, покласти в каструлю, додати масло, сіль і 1 стакан води. Накрити кришкою і поставити гасити на невеликий вогонь. Коли вода випарується і залишиться тільки масло, влити разом з відваром і протерту відварену кропиву, додати 5 - 6 тарілок води, прокип'ятити 15 хвилин, потім всипати очищений і нарізаний кубиками картоплю, підсолити. Варити суп до готовності картоплі. Зняти з вогню і всипати рубану зелень. Подавати суп зі сметаною.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 185
|