Рецепт приготування «суп з кропиви»
Інгредієнти:
  • 500 р. кропиви
  • 4 яйця
  • 1 морква
  • 300 р. картоплі
  • 1 цибулина
  • 1 столова ложка рубаної зелені
  • 80 р. топленого масла
  • 150 р. сметани
  • сіль за смаком.
Цибулю, моркву і варені яйця подрібнити, покласти в каструлю, додати масло, сіль і 1 стакан води. Накрити кришкою і поставити гасити на невеликий вогонь. Коли вода випарується і залишиться тільки масло, влити разом з відваром і протерту відварену кропиву, додати 5 - 6 тарілок води, прокип'ятити 15 хвилин, потім всипати очищений і нарізаний кубиками картоплю, підсолити. Варити суп до готовності картоплі. Зняти з вогню і всипати рубану зелень. Подавати суп зі сметаною.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 185
Всього коментарів: 0
avatar