Інгредієнти: 5 г капусти цвітної 75 г картоплі 20 г моркви 10 г петрушки 10 г цибулі ріпчастої 10 г цибулі порею 20 г квасолі 10 г маргарину столового зелені Перебрану і добре промиту квасолю залити холодною водою (на 1 кг квасолі 3 л води) і, повільно нагрівають на... |
Інгредієнти: 50 г капусти 75 г картоплі 20 г моркви 10 г петрушки і сельдерея0 15 г цибулі ріпчастої 40 г кукурудзи (зерна) 35 г томатів свіжих 15 г масла вершкового зелень Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і злегка спасерувати на жирі. Моркву, петрушку і селеру нарізати скибочки-мі, покласти влук... |
Інгредієнти: 83 г білих грибів свіжих 100 г кабачків 50 г картоплі 20 г моркви 5 г петрушки 5 г селери 15 г цибулі зеленої 40 г помідор 10 г масла вершкового або маргарину вершкового 10 г сметани зелені Картоплю і кабачки нарізати скибочками завтовшки близько 0,5 див Коріння,... |
Інгредієнти: 100 г капусти брюссельської 40 г цибулі порею 75 г картоплі 10 г масла вершкового 25 г сметани або вершків зелені Брюссельську капусту занурити в киплячу воду на 1-2 хвилини, відкинути на сито. Цибуля порей нашаткувати і разом з капустою злегка спасерувати на жирі. Підготовлені овочі покласти в... |
Інгредієнти: Вода або бульйон картопля (4-5 шт.) сметана (1 склянка) борошно (1 ст.л.) паприка (мелений солодкий перець) лавровий лист сіль цибуля ріпчаста (1 головка) рослинне масло. Картоплю, нарізану маленькими кубиками, обсмажити в рослинній олії з цибулею до напівготовності. Залити киплячою водою або бульйоном, варіть недовго, потім додати сметану, розмішати... |
Інгредієнти: 1 л води 1 морква 1 буряк 1 ріпа 1 цибулина 1 ч. ложка рубаної зелені кропу чебрецю петрушки 1 ст. ложка сметани. Овочі очистити, дрібно нашаткувати, залити киплячою водою і відразу ж поставити на вогонь. ... |
Інгредієнти: 1 цибулина 1 морква 100 р. зеленого лука 1 столова ложка топленого масла 1/4 літра нежирного молока 1 кубик овочевого бульйону або пів-літра овочевого відвару. Для галушок: 500 р. масла 1 кубик овочевого бульйону або 14 літра овочевого відвару 100 р. великого вівса 1 пучок дрібно нарубаної зелені... |
Інгредієнти: 1 цибулина 100 г моркви 150 р. цвітної капусти 150 р. капусти броколі 2 ст. ложки масла або маргарину 1 склянку білого вина 1 лавровий лист 1 гілочка розмарину 04 л. білого соусу 250 мл. вершків 100 р. чиненого звареного мови сіль мелений перець 1-2 р. мускатного поріжка... |
Інгредієнти: 400 г м'ясного бульйону 70 г курча 30 г моркви 20 г ріпи 15 г цибулі порею 10 г селери 60 г капусти савойської 5 г масла вершкового 20 г грінок У горщик покласти шматок сирого курчати, нарізані часточками моркву, ріпу, цибулю порей, селеру, савойську капусту, попередньо ошпарену.... |
Інгредієнти: 200 р. сочевиці 3 баклажана 3 помідора 1 цибулина пучок петрушки сіль перець за смаком. Відварити сочевицю до м'якості, а в цей час в каструлі трохи підсмажити цибулю, додати порізані кубиками баклажани і згасити до напівготовності. Сочевичну воду злити, додати тушковані баклажани і залити свіжою водою. Посолити і... |