У категорії матеріалів: 183
Показано матеріалів: 171-180
Сторінки: « 1 2 ... 16 17 18 19 »

Інгредієнти: 400 г бульйону (юшки) 95 г судака 150 г картоплі 20 г петрушки 25 г цибулі 85 г помідор 10 г масла вершкового лаврового листа перцю зелені У проціджений бульйон з рибних кісток закласти картоплю, цибулю, петрушку, нарізані скибочками, і варити протягом 20-25 хвилин. За 10-15 хвилин до...
Перші страви | Переглядів: 226 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 600-800 г судака 600 г картоплі 1 цибулина 350 г помідорів 2 ст.л. масла 1 лавровий лист 10 горошин перцю 1 пучок петрушки жменька зелені селери за 2-3 ст.л. зелені кропу і петрушки сіль. *Що за вуха! Так як жирна: ніби бурштином покрилась вона!* І.А. Крылов.Мне відразу згадуються...
Перші страви | Переглядів: 232 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 5 - 6 білих сушених грибів 600 р. квашеної капусти 1 їдальня ложка пшеничного борошна 2 середні моркви 2 корінця петрушки 1 головка ріпчастої цибулі 1 столова ложка томат-пюре 2 столові ложки жиру 2 літра води лавровий лист сіль перець за смаком. З сушених грибів зварити грибний бульйон....
Перші страви | Переглядів: 213 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: На 200 г свіжих грибів по одній цибулині кореню петрушки і моркви 1 л води або курячого бульйону 1 ст. ложка вершкового масла 60-80 г локшини подрібнена зелень петрушки сіль за смаком. Нарізані кружальцями цибулю, петрушку і моркву відварити у воді або бульйоні. Коли овочі майже готові, покласти...
Перші страви | Переглядів: 197 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 15 літра води 100 г сушених грибів 100 г макаронів моркву корінь петрушки цибулина 2 ст.л. масла 4 ст.л. сметани сіль. Сушені гриби промити, залити водою, вимочити, потім додати решту воду і варити гриби до готовності. Бульйон процідити, покласти в нього дрібно нарізані і обсмажені в маслі моркву,...
Перші страви | Переглядів: 199 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 47 м мізків 55 г білих грибів свіжих 175 г картоплі 20 г моркви 5 г петрушки 20 г цибулі ріпчастої 30 г помідор 5 г маргарину столового 10 г сметани зелені Зварити суп картопляний зі свіжими грибами на м'ясному бульйоні так само, як описано в рецепті «Суп...
Перші страви | Переглядів: 182 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 175 г картоплі 15 г цибулі 4 г сушених грибів 15 г чорносливу 10 г олії соняшникової рафінованої 5 г борошна 20 г родзинок 1 лимона варені гриби Дрібно нашаткувати і покласти їх у проціджений грибний бульйон. Цибулю, дрібно нарізаний, спасерувати на рослинному маслі, додати борошно і продовжувати...
Перші страви | Переглядів: 184 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 200 р картоплі 200 р моркви 5 г петрушки 20 г цибулі ріпчастої 4 г сушених грибів 5 г томат-пюре 5 г маргарину столового зелені Приготувати «Суп картопляний» тільки на грибному бульоне.В процесі варіння в суп покласти варені шинковані гриби. ...
Перші страви | Переглядів: 212 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 83 г білих грибів свіжих 100 г кабачків 50 г картоплі 20 г моркви 5 г петрушки 5 г селери 15 г цибулі зеленої 40 г помідор 10 г масла вершкового або маргарину вершкового 10 г сметани зелені Картоплю і кабачки нарізати скибочками завтовшки близько 0,5 див Коріння,...
Перші страви | Переглядів: 266 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 8т г сушених грибів 20 г цибулі ріпчастої 5 г моркви 3 г петрушки 5 г олії соняшникової рафінованої або 5 г маргарину столового зелені; для локшини: 35 г борошна 1 яйце 7 г води солі Приготувати суп, як описано в рецепті «Суп з локшиною домашньої і куркою»....
Перші страви | Переглядів: 202 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)