Рецепт приготування «суп гороховий»
Інгредієнти: - 25 г кісток шинкових
- 100 г кісток м'ясних
- 20 г моркви
- 20 г цибулі
- 70 г гороху лущеного
- 5 г томат-пюре
- 5 г сала свинячого
- 10 г борошна
- лаврового листа
- зелені
З м'ясних і шинкових кісток зварити бульйон. У перебраний і промитий горох покласти нарізану уздовж на 2-4 частини моркву і варити горох так само, як квасоля в рецепт «Суп з квасолі з томатом», але до пюреподібної консистенції. Цибулю дрібно нарізати і спасерувати на свіжому свинячому сале.Подготовленный горох з'єднати з гарячим процідженим бульйоном (морква видалити) і, коли суп закипить, додати цибулю, білий соус, спеції (лавровий лист, перець), посолити і варити 15-20 минут.Отдельно можна подати дрібно нарізані і підсушені гренки.Так само можна приготувати суп з шинкою, копченою свинячою грудинкою або корейкою, гороховий Суп можна варити на воді.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 176
|