Рецепт приготування «суп гороховий»
Інгредієнти:
  • 25 г кісток шинкових
  • 100 г кісток м'ясних
  • 20 г моркви
  • 20 г цибулі
  • 70 г гороху лущеного
  • 5 г томат-пюре
  • 5 г сала свинячого
  • 10 г борошна
  • лаврового листа
  • зелені
З м'ясних і шинкових кісток зварити бульйон. У перебраний і промитий горох покласти нарізану уздовж на 2-4 частини моркву і варити горох так само, як квасоля в рецепт «Суп з квасолі з томатом», але до пюреподібної консистенції. Цибулю дрібно нарізати і спасерувати на свіжому свинячому сале.Подготовленный горох з'єднати з гарячим процідженим бульйоном (морква видалити) і, коли суп закипить, додати цибулю, білий соус, спеції (лавровий лист, перець), посолити і варити 15-20 минут.Отдельно можна подати дрібно нарізані і підсушені гренки.Так само можна приготувати суп з шинкою, копченою свинячою грудинкою або корейкою, гороховий Суп можна варити на воді.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 176
Всього коментарів: 0
avatar