Рецепт приготування «суп з дичини дзукский»
Інгредієнти:
  • 1 склянку фаршу з смаженої дичини
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • 0
  • 5 склянки сметани
  • 1 качан кольрабі
  • 3 ріпи
  • 0
  • 5 моркви
  • 1 петрушка (корінь і зелень)
  • 1 цибуля порей
  • 2 цибулини
  • 1 ч. ложка сухого майорану
  • 0
  • 25 ч. ложки чорного перцю
  • 1 ст. ложка кропу.
Овочі (кольрабі, ріпу, моркву, петрушку) нарізати соломкою, зварити з пореєм на слабкому вогні овочевий бульйон.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 190
Всього коментарів: 0
avatar