У категорії матеріалів: 169
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 3 ... 16 17 »

Інгредієнти: 500 г яблук (почищених і нарізаних часточками) 150 г цукру 4 ст. ложки вершкового масла 4 ст. ложки борошна 100 г молока 100 г вершків 2 ст.ложки горіхів кориця. Яблука засипати цукром на 20 хвилин, розтопити в каструлі масло і пасерувати в ньому. Розвести борошно молоком так,...
Десерти | Переглядів: 233 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: гарбуз Підготовлену гарбуз нарізати довільно і відварити в половинному кількості молока або води. Протерти через сито і з'єднати з кашею, звареною як зазвичай. Охолодити. У масу вбити яйце, додати цукор, сіль, вершкове масло. За бажанням ввести спеції: ванілін, корицю або будь-яку іншу. Все перемішати і вило-жити у форму...
Десерти | Переглядів: 210 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 6 чашок (14 л) незбираного молока 1 ст.л. вершкового масла 6 гвоздик 1 ч.л. меленого кардамону 2 чашки (125 г) дрібної вермішелі 1/2 чашки (100 г) цукру1 ст.л. товчених фісташок 1 ст.л. товченого мигдалю 1 3/4 чашки (425 мл) жирних вершків 1 ч. л. рожевої води. Закип'ятіть...
Десерти | Переглядів: 225 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 500 р гарбуза 500 г сиру 100 г масла або маргарину 4 яйця цедра лимона кориця або ванілін 1/2 склянки цукру мелені сухарі. Очищену гарбуз нарізати шматочками, обсмажити в жирі, покласти в змащену жиром, посилану сухарями форму, чергуючи шари гарбуза з шарами творога.Творог підготувати наступним чином: масло, остигле...
Десерти | Переглядів: 247 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 3 жовтки 100 г цукру 2 склянки густих вершків 50 г сухого бісквіта 25 г цукатів 2 столові ложки желатину 1 пакетик ванільного цукру 1/4 склянки води. Жовтки розтерти з цукром до білого, додати воду, ванільний цукор, проварити на пару, не даючи кипіти, коли цукор розпуститься, маса...
Десерти | Переглядів: 185 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: Банани - 4 шт. панірувальні сухарі - 1 склянку масло - 5 ст. ложок цукор - 5 ст. ложок яйця - 2 шт. лимонний сік - 1 ст. ложка ананасовий сік - 1 склянку. Великі стиглі банани очистити, розім'яти і добре перемішати з лимонним соком. Масло, жовтки...
Десерти | Переглядів: 239 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 250 г борошна 1 чайна ложка порошку-розпушувача 05 чайної ложки солі 100 г вершкового масла 100 г цукрового піску 2 яйця 015 л молока 250 г фруктового джему. Змішати борошно з порошком-розпушувачем і сіллю, розім'яти пальцями масло з борошном, поки тісто не почне кришитися. Додати цукор. Розбити 2...
Десерти | Переглядів: 198 | Додав: nataliycom | Дата: 09.12.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 300 г яблук 75 г цукру 375 г води 30 г рому або лікеру 100 г лимонного соку (або 3 г лимонної кислоти) 15 г желатину 45 г варення або мармеладу. Яблука нарізати навпіл, очистити від шкірки і насіння і відварити всахарном сиропі (не переварити). Потім вийняти і...
Десерти | Переглядів: 250 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: На 1 порцію: вода 250 г цукор 30 г урюк 30 р. Промитий урюк опускають у киплячу підсолоджену воду і варять, поки він не стане м'яким. Охолоджують і відразу ж подають, поклавши в кожен келих по 3-5 шт. попередньо замоченого урюку. ...
Десерти | Переглядів: 194 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 3 яйця 100 г цукру 2 пакетика ванільного цукру 90 г борошна збиті вершки шматочки фруктів або ягід (свіжих або з компоту). Збити яйця з цукром і ванільним цукром в піну. Додати борошно і вимісити. Тісто вийде досить рідке. Деко змастити маслом і посипати борошном. Ложкою зачерпнути тісто...
Десерти | Переглядів: 195 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)