У категорії матеріалів: 183
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 3 ... 18 19 »

Інгредієнти: 400 г бульйону м'ясного або курячого 75 г капусти цвітної (для гарніру) зелені; для омлету: 25 г капусти цвітної 10 г соусу 15 г молока або вершків 1 яйце 1 г масла вершкового Пюре з цвітної капусти з'єднати з молочним соусом середньої густоти, додати молоко або вершки, яєчні...
Перші страви | Переглядів: 200 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г курячого бульйону або з дичини 25 г пюре з вареної курячої печінки 15 г соусу 1 яйце 1 г масла вершкового Пюре з вареної печінки домашньої птиці, протерте крізь сито з дуже дрібними осередками, змішати з теплим молочним або білим соусом, додати сире яйце, перемішати, посолити,...
Перші страви | Переглядів: 171 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г курячого бульйону або з дичини 10 г пюре з вареного курячого м'яса 15 г соусу 10 г молока або вершків 1 яйце 1 г масла вершкового 1 г мускатного горіха Пюре з вареної курки змішати з молочним або білим соусом, додати сире яйце, молоко або вершки,...
Перші страви | Переглядів: 344 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г бульйону м'ясного або курячого 50 г головок спаржі; для омлету: 15 г томат-пасти 25 г вершків або бульйону 1 яйце 1 г масла вершкового 1 г цукру Для гарніру відварити головки спаржі і приготувати омлет з томатом так само, як омлет з шпинату за рецептом...
Перші страви | Переглядів: 265 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г бульйону м'ясного або курячого 30 г моркви 10 г ріпи 10 г пастернаку 5 г селери 15 г цибулі порею 5 г шпинату 5 г масла вершкового; для омлету: 30 г шпинат (листя) 1 яйце 25 г молока 4 г масла вершкового Нарізати і підготувати овочі...
Перші страви | Переглядів: 290 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г м'ясного бульйону 50 г вареної кукурудзи (зерен) 1 яйце 25 г молока 1 г масла вершкового Варену кукурудзу, змішану з яйцем і молоком, посолити, покласти у спеціальні металеві формочки або дрібні сотейники, змащені маслом, і запекти в жаровій шкафу.Готовый омлет залишити на 10-15 хвилин в...
Перші страви | Переглядів: 221 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г бульйону м'ясного або курячого 50 г капусти брюссельської зелені; для омлету: 1 яйце 25 г молока 3 г масла вершкового Приготувати натуральний омлет як описано в рецепті «Бульйон з омлетом», окремо зварити в бульйоні брюссельську капусту, обшпарити листочки петрушки.При подачі в тарілку покласти омлет, нарізану...
Перші страви | Переглядів: 201 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г м'ясного бульйону курячого або з дичини 1 г масла вершкового 1 яйце 25 г молока зелені Сирі яйця злегка збити віником і поступово додавати в них холодне молоко або бульйон. Отриману суміш посолити, процідити через сито і розлити у форми, змазані маслом. Зварити омлет на водяній...
Перші страви | Переглядів: 280 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г бульйону м'ясного або курячого 30 г моркви 20 г ріпи 10 г пастернаку 40 г картоплі 25 г помідор 5 г масла вершкового зелені Морква, пастернак і ріпу нарізати кружечками розміром 1,5-2 см, а ріпу - скибочками. Овочі злегка спасерувати і варити в бульйоні 5-6 хвилин,...
Перші страви | Переглядів: 191 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г м'ясного бульйону курячого або з дичини 60 г моркви 20 г ріпи 20 г пастернаку 10 г селери 30 г цибулі порею 10 г шпинату 10 г масла вершкового Моркву, ріпу, пастернак, селера, цибуля порей нашаткувати соломкою і разом злегка спасерувати в сотейнику (масло для пасерування...
Перші страви | Переглядів: 203 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)