Рецепт приготування «суп вегетаріанський»
Інгредієнти:
  • 3 зварених круто яйця
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 80 р. топленого масла
  • 2 столові ложки рубаної зелені
  • 200 г. картоплі
  • 2 столові ложки рису
  • сіль за смаком.
Яйця, моркву і цибулю дрібно порізати, покласти в каструлю, додати масло, 1 склянку води і тушкувати на невеликому вогні під кришкою до тих пір, поки не википить рідина і не залишиться одне масло. Влити 1-1/2 літр води, прокип'ятити 15 хвилин, додати дрібно нарізану картоплю і рис. Варити суп до готовності. У готовий суп всипати рубану зелень. Подавати зі сметаною.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 193
Всього коментарів: 0
avatar