Рецепт приготування «суп вегетаріанський»
Інгредієнти: - 3 зварених круто яйця
- 1 морква
- 1 цибулина
- 80 р. топленого масла
- 2 столові ложки рубаної зелені
- 200 г. картоплі
- 2 столові ложки рису
- сіль за смаком.
Яйця, моркву і цибулю дрібно порізати, покласти в каструлю, додати масло, 1 склянку води і тушкувати на невеликому вогні під кришкою до тих пір, поки не википить рідина і не залишиться одне масло. Влити 1-1/2 літр води, прокип'ятити 15 хвилин, додати дрібно нарізану картоплю і рис. Варити суп до готовності. У готовий суп всипати рубану зелень. Подавати зі сметаною.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 193
|