Рецепт приготування «смугаста закуска»
Інгредієнти:
  • 3-4 баклажана
  • 3 червоних і 3 зелених болгарських перцю
  • 2-3 морквини
  • 3 цибулини
  • стиглих помідорів (краще м'ясистих порід) 10 штук
  • побільше зеленого кропу і головка часнику.
Баклажани нарізати нетовстими кружечками і обсмажити на олії до золотистої скоринки. Все інше - покришити, нашаткувати, дрібно порізати. У банку овочі выкласть шарами - ряд баклажанів, ріпчаста цибуля, морква, болгарський перець, помідори, кріп. І так - поки банку не наповниться доверху. Кожен шар присипати крупною сіллю і подрібненим часником і придушити ложкою, щоб овочі пустили сік. Якщо рідини замало, додати маринад з лимонної кислоти, цукру, спецій в кип'яченою воді. Банку закрити поліетиленовою кришкою і поставити в холодильник. Через пару днів можна пробувати. Можна додати шар маленьких, відварених у солоній воді до готовності опеньків.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 226 | Теги: Овочі, банку
Всього коментарів: 0
avatar