Рецепт приготування «суп з кольрабі»
Інгредієнти:
  • 100 г кольрабі
  • 20 г моркви
  • 15 г ріпи
  • 5 г петрушки
  • 5 г селери
  • 10 г цибулі ріпчастої
  • 10 г цибулі порею
  • 5 г томат-пюре
  • 50 г картоплі
  • 10 г масла вершкового
  • 10 г салату або шпинату
  • 25 г сметани або вершків
Моркву, петрушку, ріпу, селеру і цибулю нарізати скибочками і спассе-ками на жирі з додаванням томату-пюре. Кольрабі, також нарізану скибочками, занурити в киплячу воду на 1-2 хвилини, відкинути на сито. Картоплю нарізати кубиками. У киплячий бульйон або воду покласти підготовлені овочі і варити 20-25 хвилин при слабкому кипінні. За 5 хвилин до закінчення варіння додати нарізаний шпинат або салат і цибулю порей.Сметану або вершки подати в соуснику.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 175
Всього коментарів: 0
avatar