Рецепт приготування «суп з кольрабі»
Інгредієнти: - 100 г кольрабі
- 20 г моркви
- 15 г ріпи
- 5 г петрушки
- 5 г селери
- 10 г цибулі ріпчастої
- 10 г цибулі порею
- 5 г томат-пюре
- 50 г картоплі
- 10 г масла вершкового
- 10 г салату або шпинату
- 25 г сметани або вершків
Моркву, петрушку, ріпу, селеру і цибулю нарізати скибочками і спассе-ками на жирі з додаванням томату-пюре. Кольрабі, також нарізану скибочками, занурити в киплячу воду на 1-2 хвилини, відкинути на сито. Картоплю нарізати кубиками. У киплячий бульйон або воду покласти підготовлені овочі і варити 20-25 хвилин при слабкому кипінні. За 5 хвилин до закінчення варіння додати нарізаний шпинат або салат і цибулю порей.Сметану або вершки подати в соуснику.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 175
|