Рецепт приготування «юшка картопляна з кабачками»
Інгредієнти:
  • 500 г яловичих кісток
  • 700 г картоплі
  • 200 г кабачків
  • 200 р помідорів
  • 1 морква
  • 1 головка цибулі ріпчастої
  • 1 корінь петрушки
  • 3 ст. ложки вершкового масла
  • 4 ст. ложки сметани
  • 2 помідора
  • лавровий лист
  • зелень
  • сіль
  • перець - за смаком.
З кісток приготувати бульйон і процідити. В киплячий бульйон покласти очищений і нарізаний часточками картоплю, варити 3-5 хв, додати очищені і нарізані кабачки і варити ще 5-10 хв. Після цього покласти пасеровані, нарізані соломкою цибулю, моркву і петрушку, нарізані часточками свіжі помідори, посолити, заправити перцем, лавровим листом і варити 3-5 хв.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 622
Всього коментарів: 0
avatar