Рецепт приготування «юшка картопляна з кабачками»
Інгредієнти: - 500 г яловичих кісток
- 700 г картоплі
- 200 г кабачків
- 200 р помідорів
- 1 морква
- 1 головка цибулі ріпчастої
- 1 корінь петрушки
- 3 ст. ложки вершкового масла
- 4 ст. ложки сметани
- 2 помідора
- лавровий лист
- зелень
- сіль
- перець - за смаком.
З кісток приготувати бульйон і процідити. В киплячий бульйон покласти очищений і нарізаний часточками картоплю, варити 3-5 хв, додати очищені і нарізані кабачки і варити ще 5-10 хв. Після цього покласти пасеровані, нарізані соломкою цибулю, моркву і петрушку, нарізані часточками свіжі помідори, посолити, заправити перцем, лавровим листом і варити 3-5 хв.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 622
|