Рецепт приготування «суп цибульний»
Інгредієнти:
  • 1
  • 5 л бульйону
  • 250 г ріпчастої цибулі
  • 60 г вершкового масла
  • 80 г борошна
  • сіль
  • перець.
Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору, посипати борошном і продовжувати обсмажувати до светлокоричневого кольори. Розвести гарячим бульйоном і проварити 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Можна протерти через сито, щоб не було шматочків цибулі. За бажанням в суп можна додати 50г протертою вермішелі. Подавати в суповій мисці.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 189
Всього коментарів: 0
avatar