Інгредієнти: 6-8 сухих білих грибів 2 цибулини 3-4 картоплини 05 моркви 1 корінь петрушки 05 склянки гречаної крупи 1 ст. ложка зелені кропу 50 г топленого сала або масла 25 літра води. Сухі білі гриби відварити у воді, вийняти, нарізати соломкою. У грибнойотвар покласти картоплю, овочі, нарізані соломкою і... |
Інгредієнти: 2 цибулини 2 моркви 5-10 зерен запашного перцю 2-3 лаврових листа 100 г грибів 1/2 кореня петрушки 1 ст. ложка рослинного масла 1/2 склянки рису зелень. Зварити бульйон з цибулинами, морквою, запашним перцем, лавровим листом, грибами і процідити. Моркву і корінь петрушки нашаткувати, підсмажити врастительном олії і покласти... |
Інгредієнти: 1 л води 500 г рубаної яловичини 20 г нарізаних скибочками грибів 1 кольрабі нарізана тонкими скибочками 1 маленький шматочок імбиру 1 ст.л. соєвого соусу 1 ст.л. жиру сіль перець. Стовкти імбир, обсмажити його і рубане м'ясо 10 хвилин, підлити води і варити на сильному вогні яловичий бульйон,... |