У категорії матеріалів: 183
Показано матеріалів: 121-130
Сторінки: « 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 18 19 »

Інгредієнти: 150 г помідор 10 г цибулі порею 20 г борошна 10 г рису 20 г масла вершкового40 г сметани Злегка пасеровану на олії цибулю порей разом з нарізаними помідорами припустити і протерти через сито. Окремо відварити рис для гарніру. З бульйону і паесерованной борошна (без жиру) приготувати білий...
Перші страви | Переглядів: 209 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 150 г салату латуку або 150 г ромена 20 г борошна 15 г масла вершкового 75 г молока 1 яйце 7 г рису або перлової крупи Салат латук або ромен занурити в киплячу воду на 1-2 хвилини, відкинути на друшляк, дати стекти воді і припустити з маслом протягом...
Перші страви | Переглядів: 210 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 350 г молока 110 г води 5 г масла вершкового 5 г цукру; для локшини: 35 г борошна 1 яйце 7 г води 1 г солі Приготувати домашню локшину , занурити її на кілька секунд в окріп і відкинути на сито. Коли вода стече, покласти локшину у кипляче...
Перші страви | Переглядів: 194 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 350 г молока 110 г води 5 г масла вершкового 5 г цукру; для галушок: 40 г борошна або 30 г крупи манної 5 г масла вершкового 10 г яєць 60 г води солі. Приготувати галушки і зварити їх в молоці, змішаний з сіллю і цукром. До реалізації...
Перші страви | Переглядів: 154 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 350 г молока 110 г води 5 г масла вершкового 5 г цукру; для галушок; 100 г вареного картоплі 5 г масла вершкового 15 г борошна 15 г яєць солі. Приготувати картопляну масу з додаванням олії, борошна, яєць, солі, можна додати мускатний горіх в порошку - Обробити галушки...
Перші страви | Переглядів: 172 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 250 г молока 150 г води 125 г картоплі 75 г кабачків 5 г масла вершкового Нарізану часточками картоплю покласти в гаряче молоко і варити 10 хвилин, додати кабачки, нарізані скибочками, сіль і варити при слабкому кипінні до готовності.в готовий суп покласти шматочок вершкового масла. ...
Перші страви | Переглядів: 175 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 250 г молока 150 г води 100 г капусти брюссельської 75 г картоплі 8 г масла вершкового 18 р грінок. Брюссельську капусту занурити в окріп на 3-5 хвилин, відкинути на сито, дати стекти воді і спасерувати на вершковому маслі. Капусту покласти в гаряче молоко, додати нарізану кубиками картоплю,...
Перші страви | Переглядів: 183 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 350 г молока 100 г води 40 г пшона 5 г масла вершкового цукор і сіль за смаком. Промите в теплій воді пшоно покласти в киплячу воду на 2-3 хвилини, відкинути на сито, покласти в гаряче молоко, додати сіль, цукор і варити при слабкому кипінні 20-25 минут.Подавать з...
Перші страви | Переглядів: 185 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 350 г молока 100 г води 35 г перлової крупи 5 г масла вершкового. Промиту перлову крупу залити киплячою водою (з розрахунку три частини води на одну частину крупи), накрити посуд кришкою і варити на водяній бані 40-45 хвилин або поставити на борт плиты.Подготовленную перлову крупу з'єднати...
Перші страви | Переглядів: 156 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 350 г молока 100 г води 30 г крупи манної 25 г родзинок 5 г масла вершкового. В кипляче молоко, безперервно помішуючи, щоб не утворилося грудок, засипати просіяне манну крупу, покласти родзинки, сіль, цукор і варити при слабкому кипінні 15-20 минут.Подавать з шматочком вершкового масла. ...
Перші страви | Переглядів: 192 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)