Рецепт приготування «суп-крем із селери»
Інгредієнти:
  • 250 р. селери
  • 2 цибулини
  • 750 р. овочевого бульйону
  • сіль
  • перець
  • 50 р. сметани
  • 1 лимона
  • 25 р. сл. масла
  • зелень.
Дрібно порізати цибулю і обсмажити в маслі до золотистого відтінку, нарізати селеру кубиками і згасити з цибулею 10 хв. Додати овочевий бульйон, сіль, перець і готувати ще 10 хвилин. Дати охолонути і, бажано в міксері, зробити з супу крем, додати сметану і сік лимона, дати трохи покипіти і посипати зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 181
Всього коментарів: 0
avatar