Інгредієнти: 400 г м'ясного бульйону курячого або з дичини 15 г моркви 10 г ріпи 5 г пастернаку 5 г петрушки 3 г цибулі ріпчастої 5 г квасолі (стручків) і зеленого горошку 3 г шпинату або салату 20 г рису 3 г масла вершкового Овочі приготувати так само, як... |
Інгредієнти: 400 г м'ясного бульйону курячого або з дичини 30 г моркви 20 г ріпи 10 г пастернаку 10 г петрушки 5 г цибулі ріпчастої по 10 г квасолі (стручків) і зеленого горошку 5 г шпинату або салату 5 г масла вершкового Моркву, ріпу, пастернак, петрушку нарізати кубиками розміром... |
Інгредієнти: 400 г м'ясного бульйону курячого або з дичини 1 яйце 30 г капусти цвітної 30 г моркви 15 г ріпи 10 г пастернаку 5 г селери 30 г квасолі (стручків) або горошку, свіжого або консервованого 20 г спаржі 10 г шпинату Овочі підготувати так само, як для бульйону... |
Інгредієнти: 400 г м'ясного бульйонукурячого або з дичини 30 г капусти цвітної 30 г моркви 15 г ріпи 10 г пастернаку 5 г селери 30 г квасолі (стручків) або горошку, свіжого або консервованого 20 г спаржі 10 г шпинату Моркву, ріпу, пастернак нарізати брусочками довжиною 2-2,5 см, товщиною 3... |
Інгредієнти: 400 г м'ясного бульйону; для грінок: 50 г хліба пшеничного 70 г моркви 5 г сиру 12 г масла вершкового 1 г цукру Моркву нашаткувати соломкою, додати сіль і цукор, припустити з маслом і невеликою кількістю бульйону до готовності, так, щоб до кінця варіння вся рідина выпарилась.Гренки... |
Інгредієнти: 400 г м'ясного бульйону курячого або з дичини зелені; для галушок: 40 г борошна або манної крупи 5 г масла вершкового 14 г яйця 60 г бульйону Приготувати і зварити галушки , вийняти їх з води, покласти на сито, накрити вологою марлею і зберігати в холодному місці. При... |
Інгредієнти: 400 г м'ясного бульйону курячого або з дичини 40 г локшини або вермішелі Локшину або вермішель покласти в киплячу підсолену воду і варити при слабкому кипінні: вермішель 12-15 хвилин, локшину 20-25 хвилин. При варінні вермішелі води взяти в 6-8 разів більше по відношенню до ваги вермішелі, для того... |
Інгредієнти: 400 г м'ясного бульйону курячого або з дичини по 25 г моркви і ріпи 10 г пастернаку 5 г шпинату 5 г масла вершкового; для кнельной маси: 60 г м'яса рябчика 30 г молока 5 г масла вершкового 7 г яйця (білку) Овочі нарізати дрібними кубиками, злегка спасерувати... |
Інгредієнти: Бульйон м'ясний курячий або з дичини 400 моркву ріпа пастернак по 25 горошок зелений 15; для кнелъной маси: м'ясо рябчика або курки 30 молоко 15 масло вершкове 2 яйця (білки) Моркву, ріпу і пастернак нарізати кружечками діаметром 1,5-2 см і зварити в зеленим горошком. Приготувати з рябчика... |
Інгредієнти: 400 г бульйону м'ясного або курячого 30 г моркви 10 г ріпи 10 г пастернаку 5 г селери 15 г цибулі порею 5 г шпинату 5 г масла вершкового; для кнелъной маси: 30 г м'яса рябчика або курки 15 г молока 2 г масла вершкового 1 яйце (білок)... |