Рецепт приготування «суп з бобів (чорба)»
Інгредієнти: - 0
- 5 кг бобів - 4-5 пір'я цибулі
- 2-3 пера часнику
- 4 ст ложки масла
- 1 ст. ложка борошна
- 1 невеликий пучок зелені петрушки
- 2 яйця
- 1 склянку молока
- трохи м'яти або кропу
- мелений червоний перець і сіль за смаком.
Перебравши молоді боби, опускають їх у підсолений окріп і варять, поки вони не стануть м'якими. Нарізають і обсмажують в підсоленому олії пір'я цибулі та часнику. З'єднують всі разом, додають борошно і червоний мелений перець, розведені водою. Варять близько 10 хв, а перед тим як зняти з вогню, додають дрібно нарізану зелень петрушки і за бажанням м'яту або кріп. Подавати на стіл, заправивши яйцями і кислим молоком.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 218
|