У категорії матеріалів: 183
Показано матеріалів: 111-120
Сторінки: « 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 18 19 »

Інгредієнти: 150 г моркви 10 г рису 10 г борошна 10 г масла вершкового 75 г молока 1 яйце (жовток) Моркву, нарізану шматочками довільної форми, припустити в закритому посуді з невеликою кількістю бульйону і вершкового масла. Готову моркву протерти. Приготувати білий соус. Для гарніру в підсоленій воді відварити рис....
Перші страви | Переглядів: 267 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 75 г мізків 15 г борошна 10 г масла вершкового 200 г молока 50 г вершків 18 р грінок Оброблені, припущені яловичі, телячі або баранячі мізки протерти разом з бульйоном через сито, з'єднати з молочним соусом і довести до кипіння, додати бульйон для надання супу необхідної консистенції. Заправити...
Перші страви | Переглядів: 274 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 500 гр. свіжих грибів (білих або шампіньйонів) 30 р. ріпчастої цибулі 4 столові ложки вершкового масла 2 столові ложки пшеничного борошна 6 склянок курячого бульйону 3 яєчних жовтка 1 склянка вершків петрушка селера. Дрібно нарізану ріпчасту цибулю обсмажити в каструлі, додати ретельно вимиті і нарізані гриби і смажити...
Перші страви | Переглядів: 319 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 20 г борошна 20 г масла вершкового 100 г молока 1 яйце; для кнелей: 50 г курки 25 г молока 1 г яєц (білки) 4 г масла вершкового 15 г печериць 2 г томат-пасти 7 г шпинату або зеленого горошку Приготувати білий соус на курячому бульйоні. По готовності...
Перші страви | Переглядів: 259 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 100 г квасолі (стручків) 20 г борошна 20 г масла вершкового 75 г молока 1 яйце (жовток) Кращі стручки зеленої квасолі відібрати, нарізати на шматочки у формі ромбів або брусочків і відварити окремо для гарніру (20-25 г на порцію). Інші стручки вимити і пропустити через м'ясорубку. Одночасно...
Перші страви | Переглядів: 246 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 70 г сочевиці 10 г моркви 5 г петрушки 10 г цибулі ріпчастої 10 г цибулі порею 10 г борошна 10 г масла вершкового 75 г молока 1 яйце (жовток) гвоздики Суп-пюре з жовтою сочевиці приготувати і подати так само, як описано в рецепті «Суп-пюре з стручків квасолі»....
Перші страви | Переглядів: 176 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 55 г спаржі 20 г борошна 20 г масла вершкового 75 г молока 1 яйце (жовток) Голівки свіжої або консервованої очищеної спаржі (15-20 г на порцію) відварити окремо, решту спаржу варити в білому соусі протягом 20-25 хвилин. По закінченні варіння масу протерти через сито, додати бульйон, знову...
Перші страви | Переглядів: 157 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 200 г буряка 20 г цибулі порею 10 г борошна 15 г масла вершкового 25 г сметани або вершків 5 г оцту 18 р грінок Сирий буряк очистити, натерти на тертці і тушкувати з додаванням бульйону і масла до м'якості (щоб колір буряка зберігся, можна додати оцет). Цибуля...
Перші страви | Переглядів: 284 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 160 г огірків 15 г масла вершкового 20 г борошна 75 г молока 1 яйце (жовток) Огірки свіжі (тепличні або парникові) нарізати скибочками, додати масло і припускати протягом 10-15 хвилин, після чого з'єднати з білим соусом і варити 15 - 20 хвилин. Масу протерти, знову довести до кипіння,...
Перші страви | Переглядів: 291 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 50 г печериць або білих грибів або 75 г зморшків 20 г борошна 20 г масла вершкового 75 г молока 1 яйце (жовток) Відібрати для гарніру дрібні капелюшки свіжих білих грибів або печериць і припустити в бульйоні. Інші гриби очистити, промити, пропустити через м'ясорубку. Подрібнені гриби покласти...
Перші страви | Переглядів: 293 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)