Рецепт приготування «суп з салатом»
Інгредієнти: - 100 г салату
- 90 г картоплі
- 10 г цибулі ріпчастої
- 20 г цибулі порею
- 10 г масла вершкового
- 25 г сметани або вершків
- 60 г м'яса
- 1 яйце
- зелені
Нарізаний салат занурити в киплячу воду на 1 хвилину, відкинути на сито, дати стекти воді і припустити з маслом протягом 10-15 хвилин на слабкому вогні. Ріпчасту цибулю і цибулю порей нашаткувати і спасерувати на жире.В киплячий бульйон або воду покласти підготовлені салат і цибулю, картоплю, нарізану скибочками, і варити 15-20 хвилин при слабкому кипении.Подавать з м'ясом або яйцем, звареним в мішечок або круто, сметаною і зеленню.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 197
|