Рецепт приготування «суп з цвітної капусти»
Інгредієнти: - 80 г капусти цвітної
- 30 г цибулі порею
- 80 г картоплі
- 20 г консервованого горошку
- 10 г масла вершкового
- 10 г сметани
Цибуля порей (білу частину) нарізати уздовж на шматочки довжиною 2,5-3 см і злегка спас-серовать з маслом. У киплячий бульйон або воду покласти підготовлений цибулю, цвітну капусту, картоплю, нарізану брусочками. За 5 хвилин до закінчення варіння додати зелений консервований горошок і листочки петрушки.Суп можна заправити сметаною або яєчно-молочною сумішшю або приготувати його з молоком.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 186
|