Рецепт приготування «суп з цвітної капусти»
Інгредієнти:
  • 80 г капусти цвітної
  • 30 г цибулі порею
  • 80 г картоплі
  • 20 г консервованого горошку
  • 10 г масла вершкового
  • 10 г сметани
Цибуля порей (білу частину) нарізати уздовж на шматочки довжиною 2,5-3 см і злегка спас-серовать з маслом. У киплячий бульйон або воду покласти підготовлений цибулю, цвітну капусту, картоплю, нарізану брусочками. За 5 хвилин до закінчення варіння додати зелений консервований горошок і листочки петрушки.Суп можна заправити сметаною або яєчно-молочною сумішшю або приготувати його з молоком.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 186
Всього коментарів: 0
avatar