Рецепт приготування «охолоджений ніжний віденський яблучний штрудель»
Інгредієнти:
  • Тісто: 500 г борошна
  • 1 яйце
  • 80 г рослинного масла
  • 250 г теплої води
  • щіпка солі. Начинка: кислі яблука
  • панірувальні сухарі
  • цукор
  • кориця
  • родзинки
  • масло
  • лимон
  • 100 г волоських горіхів
  • 200 р сметани
  • цукрова пудра
  • жирні вершки.
Приготуйте тісто. Змішайте в мисці всі інгредієнти, змастіть рослинною олією. Тісто накрийте кришкою і залиште на півгодини (Якщо цього не зробити, то буде важко розім'яти тісто качалкою, а потім руками до товщини паперу - воно буде лопатися і роз'їжджатися).
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 162 | Теги: тісто, інгредієнти
Всього коментарів: 0
avatar