Рецепт приготування «суп картопляний зі свіжими грибами»
Інгредієнти: - 55 г білих грибів свіжих
- 175 г картоплі
- 20 г моркви
- 5 г петрушки
- 20 г цибулі ріпчастої
- 30 г помідор
- 5 г маргарину столового
- 10 г сметани
- зелені
Ніжки свіжих білих грибів дрібно нарізати і спасерувати на жирі; капелюшки нашаткувати і варити в бульйоні або воді 30-40 хвилин. Коріння нарізати скибочками, цибулю нашаткувати і всі разом спасерувати з жиром. Картоплю нарізати у формі кубиків або шашек.В киплячий м'ясний, кістковий бульйон або воду покласти пасеровані ніжки грибів, моркву, петрушку, цибулю, картоплю і варити 15-20 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння додати нарізані помідори і посолить.Подавать зі сметаною і зеленню.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 179
|