Рецепт приготування «суп картопляний зі свіжими грибами»
Інгредієнти:
  • 55 г білих грибів свіжих
  • 175 г картоплі
  • 20 г моркви
  • 5 г петрушки
  • 20 г цибулі ріпчастої
  • 30 г помідор
  • 5 г маргарину столового
  • 10 г сметани
  • зелені
Ніжки свіжих білих грибів дрібно нарізати і спасерувати на жирі; капелюшки нашаткувати і варити в бульйоні або воді 30-40 хвилин. Коріння нарізати скибочками, цибулю нашаткувати і всі разом спасерувати з жиром. Картоплю нарізати у формі кубиків або шашек.В киплячий м'ясний, кістковий бульйон або воду покласти пасеровані ніжки грибів, моркву, петрушку, цибулю, картоплю і варити 15-20 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння додати нарізані помідори і посолить.Подавать зі сметаною і зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 179
Всього коментарів: 0
avatar