Рецепт приготування «суп картопляний зі щавлем»
Інгредієнти:
  • 125 г картоплі
  • 60 г щавлю
  • 15 г моркви
  • 5 г петрушки
  • 10 г цибулі ріпчастої
  • 10 г цибулі порею
  • 5 г маргарину столового
  • 10 г сметани
  • зелені
Коріння нарізати кубиками, цибулю дрібно нарізати і спасерувати з жиром. Картоплю порізати також кубиками. Добре промиті листочки щавлю розрізати на 2-3 частини. У киплячий бульйон або воду покласти пасеровані овочі, а коли бульйон знову закипить, додати картоплю і варити 15-20 хвилин. За 5 хвилин до закінчення варіння покласти листочки щавлю і посолить.Подавать зі сметаною і зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 332
Всього коментарів: 0
avatar