Рецепт приготування «суп картопляний зі щавлем»
Інгредієнти: - 125 г картоплі
- 60 г щавлю
- 15 г моркви
- 5 г петрушки
- 10 г цибулі ріпчастої
- 10 г цибулі порею
- 5 г маргарину столового
- 10 г сметани
- зелені
Коріння нарізати кубиками, цибулю дрібно нарізати і спасерувати з жиром. Картоплю порізати також кубиками. Добре промиті листочки щавлю розрізати на 2-3 частини. У киплячий бульйон або воду покласти пасеровані овочі, а коли бульйон знову закипить, додати картоплю і варити 15-20 хвилин. За 5 хвилин до закінчення варіння покласти листочки щавлю і посолить.Подавать зі сметаною і зеленню.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 332
|