Рецепт приготування «французький салат з редькою»
Інгредієнти:
  • 1 буряк
  • 1 морква
  • 1 редька (середнього розміру)
  • 2-3 картоплини
  • пучок зелені (кріп
  • петрушка
  • зелена цибуля тощо)
  • банку майонезу.
Сирий буряк, моркву, редьку натерти на крупній тертці або краще на шатківниці. Картоплю порізати дрібною соломкою або шинкувати і обсмажувати у фритюрі до золотистого кольору і хрускоту. Нарізати дрібно зелень. Укласти на плоске блюдо по колу однаковими за обсягом купками (буряк, редька, морква, картопля, зелень), в центр вилити банку майонезу. Солити не треба! Перемішувати салат вже на столі.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (07.11.2014)
Переглядів: 247 | Теги: морква, буряк
Всього коментарів: 0
avatar