Рецепт приготування «суп із сушених овочів і картоплі»
Інгредієнти: - 60 г картоплі
- 5 г моркви
- 1 г білих корінь
- 2 г цибулі
- 5 г маргарину столового
- зелені
Сушені овочі і картопля перебрати, вимити, покласти кожен вид овочів окремо в посуд і залити холодною водою. Через 1-2 години набряклі сушені овочі відкинути на сито і,коли вода стече, спасерувати з жиром, за винятком картоплі. Картопля вийняти з води, закласти в гарячий бульйон і варити 45-60 хвилин. За 20-30 хвилин до закінчення варіння додати пасеровані овочі і посолить.Подавать, посипавши зеленню.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 189
|