Рецепт приготування «суп із сушених овочів і картоплі»
Інгредієнти:
  • 60 г картоплі
  • 5 г моркви
  • 1 г білих корінь
  • 2 г цибулі
  • 5 г маргарину столового
  • зелені
Сушені овочі і картопля перебрати, вимити, покласти кожен вид овочів окремо в посуд і залити холодною водою. Через 1-2 години набряклі сушені овочі відкинути на сито і,коли вода стече, спасерувати з жиром, за винятком картоплі. Картопля вийняти з води, закласти в гарячий бульйон і варити 45-60 хвилин. За 20-30 хвилин до закінчення варіння додати пасеровані овочі і посолить.Подавать, посипавши зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 189
Всього коментарів: 0
avatar