Рецепт приготування «суп з різних овочів»
Інгредієнти: - 40 г капусти
- 80 г картоплі
- 20 г моркви
- 20 г ріпи
- 10 г петрушки
- 10 г цибулі ріпчастої
- 10 г цибулі порею
- 15 г горошку (лопаточок)
- 15 г квасолі (стручків)
- 40 г помідор
- 10 г масла вершкового або маргарину вершкового
- зелені
Моркву, петрушку, цибулю порей і ріпчасту цибулю нашаткувати соломкою і спассе-ками на жирі. Білокачанну капусту, стручки квасолі нашаткувати; стручки горошку (лопаточки), якщо вони великі, розрізати навскоси на 2-3 частини. Картоплю нарізати брусочками або часточками, помідори - дольками.В киплячий бульйон або воду покласти капусту, довести до кипіння. Інші овочі закладати з урахуванням строків варіння. Варити суп 25-30 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння покласти нарізані помідори і посолити. У суп, приготовлений на воді, додати молоко (200 г) або подавати зі сметаною (10 г) і зеленню.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 192
|