Рецепт приготування «суп з різних овочів»
Інгредієнти:
  • 40 г капусти
  • 80 г картоплі
  • 20 г моркви
  • 20 г ріпи
  • 10 г петрушки
  • 10 г цибулі ріпчастої
  • 10 г цибулі порею
  • 15 г горошку (лопаточок)
  • 15 г квасолі (стручків)
  • 40 г помідор
  • 10 г масла вершкового або маргарину вершкового
  • зелені
Моркву, петрушку, цибулю порей і ріпчасту цибулю нашаткувати соломкою і спассе-ками на жирі. Білокачанну капусту, стручки квасолі нашаткувати; стручки горошку (лопаточки), якщо вони великі, розрізати навскоси на 2-3 частини. Картоплю нарізати брусочками або часточками, помідори - дольками.В киплячий бульйон або воду покласти капусту, довести до кипіння. Інші овочі закладати з урахуванням строків варіння. Варити суп 25-30 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння покласти нарізані помідори і посолити. У суп, приготовлений на воді, додати молоко (200 г) або подавати зі сметаною (10 г) і зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 192
Всього коментарів: 0
avatar