Рецепт приготування «морквяний салат з горіхами кешью»
Інгредієнти:
  • 1 склянку (250 мл) очищеної моркви
  • тонко натертої і вичавленою
  • 1/3 склянки (80 мл) очищеного від плодоніжки і насіння і дрібно нарубаного червоного солодкого перцю
  • 1/3 склянки (50 г) підсмажених і нарубаних горіхів кешью
  • 1/2 чайн. ложки солі
  • 2 ст. л. йогурту або сметани (не обов'язково)
  • 1 1/2 ст. л. топленого або рослинного масла
  • 1 чайн. ложка насіння чорної гірчиці
  • 1 ст. л. крупно нарізаної свіжої кінзи або дрібно нарубаної петрушки.
Змішайте в мисці морква, солодкий перець, горіхи, сіль і, якщо хочете, йогурт або сметану.Разогрейте топлене або рослинне масло в маленькій чавунній сковороді на середньому вогні. Не доводячи до появи диму, киньте насіння гірчиці і смажте, поки вони не стануть сизими і не почнуть тріщати. Влийте приправу в салат, додайте свіжу зелень і перемішайте.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 250 | Теги: чайн, насіння
Всього коментарів: 0
avatar