Рецепт приготування «суп селянський»
Інгредієнти: - 80 г капусти
- 110 г картоплі
- 15 г ріпи
- 10 г моркви
- 5 г петрушки
- 20 г цибулі ріпчастої
- 10 г масла вершкового або маргарину вершкового
- 10 г сметани
- зелені
Коріння нарізати скибочками, капусту - шашками розміром 2-2,5 см, картопля - кубиками, ріпчасту цибулю нашинковать.В киплячий бульйон або воду покласти капусту, довести до кипіння, додати пас-серованные коріння, картопля і варити суп 20-25 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння в суп покласти нарізані помидоры.Подавать зі сметаною і зеленню.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 283
|