Рецепт приготування «суп селянський»
Інгредієнти:
  • 80 г капусти
  • 110 г картоплі
  • 15 г ріпи
  • 10 г моркви
  • 5 г петрушки
  • 20 г цибулі ріпчастої
  • 10 г масла вершкового або маргарину вершкового
  • 10 г сметани
  • зелені
Коріння нарізати скибочками, капусту - шашками розміром 2-2,5 см, картопля - кубиками, ріпчасту цибулю нашинковать.В киплячий бульйон або воду покласти капусту, довести до кипіння, додати пас-серованные коріння, картопля і варити суп 20-25 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння в суп покласти нарізані помидоры.Подавать зі сметаною і зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 283
Всього коментарів: 0
avatar