Рецепт приготування «різдвяний пиріг»
Інгредієнти:
  • Яблука середніх розмірів 10 щтук
  • сир 500 г
  • 3 яйця
  • 0
  • 5 ч.л. соди
  • вершкового масла або маргарину 100 г
  • сметани 2 ст. ложки
  • борошна 2 склянки
  • цукру 200 г
  • кориця.
Сахар100 р соду розтерти з 3 жовтками, покласти вершкове масло,борошно,сметану і в холодильник, щоб легше було розкачати тісто. Поки тісто в холодильнику, збиваємо білки на міксері з 100гр. цукру і очищаємо яблука від кожуры.Тесто розкачуємо на деку, спочатку вирівнюючи кладемо сир,а потім нарізані яблука, трохи кориці і в духовку на 10-15 хв, поки тісто не стане світло - коричневым.Вытащили деко з тестом і залили збитий білок і на 5-10 хв знову в духовку.После того, як білок готовий,вимикаємо духовку і трохи відкриваємо дверцу.Попробуйте,Вам сподобається.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 185 | Теги: духовку, яблука
Всього коментарів: 0
avatar