Рецепт приготування «делікатесний паштет»
Інгредієнти:
  • 400 г філе теляти
  • 250 г свинячого філе
  • 650 г тонких скибочок жирного некопченого шпику
  • 1
  • 5 ч. ложки солі
  • по 1/2 ч. ложки зеленого перцю
  • базиліка
  • шавлії і чебрецю (всі сушене)
  • 50 г білого хліба без кірки
  • 1 яєчний білок
  • 0
  • 2 л вершків
  • 2 цибулини шалога
  • 200 г телячої печінки
  • 60 г вершкового масла
  • 2 ст. ложки коньяку і рома *Куантро*
  • 1 зубчик часнику
  • на кінчику ножа меленого імбиру
  • на кінчику ножа меленого кардамону
  • 200 г печериць
  • 100 г вареної шинки без жирного краю
  • 2 ст. ложки рубаної петрушки.
М'ясо вимити, обсушити, очистити від сухожиль, плівок і жиру, потім нарізати тонкими скибочками і розкласти на блюді разом з 250 г шпику, теж нарізаного тонкими скибочками. Змішати 1 ч. ложку солі з прянощами і посипати м'ясо. Хліб нарізати тонкими скибочками і викласти зверху. Збити яєчний білок з 6 ст. ложками вершків, полити цією масою хліб. Блюдо, накрити і поставити на 12 годин у холодильник.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 226 | Теги: тонкими, скибочками
Всього коментарів: 0
avatar