У категорії матеріалів: 183
Показано матеріалів: 161-170
Сторінки: « 1 2 ... 15 16 17 18 19 »

Інгредієнти: 700 г квашеної капусти по 1 кореню моркви пастернака селери і петрушки 100 г цибулі ріпчастої 40 г рослинного масла 400 г картоплі 60 г сушених грибів 10 г цукру лавровий лист горошини чорного перцю зелень петрушки і кропу сіль - за смаком. Капусняк - друге за значенням...
Перші страви | Переглядів: 266 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: На 6 порцій: 6 склянок води 4 маленькі картоплини 2 середні цибулини нарізані кружечками 2 моркви натерті на тертці 2 столові ложки квасолі 3 великих помідора нарізаних шматочками 3-4 штуки гвоздики 1/2 чайної ложки солі 2 столові ложки вершкового масла 4 чайні ложки тертого сиру 4 чайні ложки...
Перші страви | Переглядів: 200 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: Кефір 2 бут. кріп 3-4 невеликих огірка 4 волоських горіха 3 ложки рослинного масла 2 щіпки червоного солодкого перцю 5 зубчиків часнику сіль 05 л води. Вилити кефір в каструлю, розбавити водою, огірки натерти на крупній тертці і засипати в кефір, посолити, кинути в каструлю мелені волоські горіхи...
Перші страви | Переглядів: 168 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1-1/2 чашки (250 г) рису з довгими або середніми зернами 1-1/4 чашки (250 г) мунг-дала або гороху 1/4 чашки (50 г) вершкового масла 3 лаврових листа 1 ст. л. рубаного імбиру (якщо імбир мелений 1/4 ч. л.) 2 гвоздики 2 ч. л. солі 1 ч.л. куркуми 1/4 ч.л....
Перші страви | Переглядів: 198 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 чашка (200 г) мунг-дала або звичайного гороху або цілих бобів мунг 1-1/2 чашки (250 г) рису з довгими або середніми зернами 1/2 качана цвітної капусти промитої і розділеної на суцвіття 3 ст.л. топленого або рослинного масла 2 ч.л. насіння куміна 4 середніх помідора розрізаних на четвертинки 2...
Перші страви | Переглядів: 214 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 200 р картоплі 20 г моркви 5 г петрушки 20 г цибулі ріпчастої 5 г томат-пюре 5 г маргарину столового зелений Коріння нарізати скибочками або брусочками, цибулю нашаткувати, додати томат-пюре і все разом спасерувати на жирі. Картоплю нарізати кубиками або брусочками.В киплячий бульйон або воду покласти коріння, довести...
Перші страви | Переглядів: 240 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 15 кг риби або 125 кг філе (приблизно за 05 кг тріски палтуса морського окуня) 175 л води 2 цибулини 05 моркви 3 картоплини 4 лаврових листа 10-12 горошин чорного перцю 1 цибуля-порей 1 корінь петрушки 2 ст. ложки кропу 4-5 тичинок шафрану 2 ч. ложки солі 4...
Перші страви | Переглядів: 193 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г бульйону (юшки) 30 г свіжого судака і миня 150 г картоплі 20 г цибулі ріпчастої 5 г масла вершкового перцю горошком лаврового листа зелені Дрібну рибу випатрати, добре промити, з'єднати з харчовими відходами, отриманими після обробки миня, і приготувати прозорий бульйон так само, як описано в...
Перші страви | Переглядів: 237 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г бульйону (юшки) 95 г стерлядей 2 г масла вершкового 5 г моркви 1 лимона перцю горошком зелені Стерлядь, жир якої має жовте забарвлення, очистити, випатрати і добре промити. Зіскоблити ножем з шкіри слиз, а потім для повного її видалення протерти рибу серветкою. В порціонну миску або...
Перші страви | Переглядів: 261 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 400 г бульйону (юшки) 90 г миня і печінки 1 лимона перцю горошком зелені З миня зняти шкіру, відділити печінку, після чого рибу ретельно промити, а потім нарізати на порційні шматки. Зварити рибу так само, як стерлядь в рецепт «Юшка з стерлядей». Печінку зварити окремо в підсоленій воде.Подавать...
Перші страви | Переглядів: 247 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)