Інгредієнти: 140 г рубця 10 г сала свинячого або маргарину тваринного по 10 г моркви лука петрушки 100 г соусу 150 г гарніру лаврового листа кмину перцю зелені Зварені, як описано в рецепті «Рубець в білому соусі з овочами» ,пластырубда нарізати великої локшиною, злегка підсмажити з жиром, залити томатним... |
Інгредієнти: 140 г рубця 10 г сала свинячого або маргарину тваринного 2 г борошна 10 г моркви по 5 г петрушки селери 15 г цибулі 10 г перцю овочевого 20 г огіркового розсолу 75 г соусу білого 150 г гарніру лаврового листа кмину перцю зелені Зварити рубець, як описано... |
Інгредієнти: 200 р хвостів 10 г сала свинячого100 г картоплі 35 г моркви 20 ріпи 10 г петрушки 25 г цибулі 100 г соусу лаврового листа перцю горошком зелені петрушки і селери Моркву, ріпу і петрушку нарізати часточками або кубиками (1 см); картопля - більш великими часточками, ніж овочі;... |
Інгредієнти: 140 г печінки 15 г маргарину тваринного 5 г борошна 20 г цибулі 30 г сметани 5 г соусу «Південний» 150 г гарніру зелені Зачищену печінку нарізати брусочками так само, як м'ясо для «Бефстроганов» . Посолити, обсмажити на жирі, посипати підсушеної, як для соусу, пшеничним борошном, додати шінкованной... |
Інгредієнти: 100 г печінки 5 г борошна 10 г маргарину тваринного 75 г соусу 150 г гарніру перцю зелені Підготовлену печінку нарізати на широкі порціонні шматки, посипати їх сіллю, перцем, запанірувати у пшеничному борошні й злегка обсмажити з обох сторін на тваринний маргарине.Печенку покласти в гарячий соус (сметанний з... |
Інгредієнти: 1кг картоплі 2 яйця 1кг свіжої печінки (яловичої або курячої) 3-4 цибулини 50-70 г вершкового масла сіль перець за смаком борошно або панірувальні сухарі. З картоплі з невеликою кількістю молока і двома жовтками приготувати пюре.Печень нарізати на невеликі шматочки і обсмажити в двох столових ложках олії до готовності,... |
Інгредієнти: 1 кг. печінки 1 склянка манної крупи 2 яйця сіль перець чорний мелений 250 р. майонезу 3-4 шт. цибулі ріпчастої 4-5 зубчики часнику 2 варених яєчних жовтка Печінку помити, просушити, зняти плівки. Порізати на шматки, пропустити через м'ясорубку, всипати манну крупу і залишити на 30 хвилин. Яйцы сирі... |
Інгредієнти: 500 грам печінки 2 яйця борошно 5 столових ложок сіль рослинна олія для смаження. Печінку пропустити через м'ясорубку, посолити, вбити в масу два яйця, додати борошно і добре перемішати або збити з допомогою міксера. Маса повинна вийти як густа сметана. Смажити як оладки на розпеченій сковороді з рослинним... |
Інгредієнти: Куряча печінкацибулясметанапетрушкасік половинки лимона. Печінка добре промити,нарізати тонкою соломкой.На рослинній олії обсмажити цибулю,додати печінку і смажити на середньому вогні до готовности.Следить за вогнем,щоб не пригорело.Добавить пару ложок сметани,сік половини лимона і дати протушкувати кілька минут.Зелень петрушки дрібно порізати і посипати зверху печени.Печень виходить соковита,в соусі. ... |
Інгредієнти: Курячі грудки печінка масло сіль спеції Печінка провернути через м'ясорубку 2 рази, посолити, швидко обсмажити зі спеціями, розкачати на середньої величини кульки, в центр яких покласти по половині чайної ложки вершкового масла, і загорнути в попередньо відбиті в коржик курячі грудки. Обсмажити на сковороді до хрусткої скоринки. Є... |