Інгредієнти: 350г курячих потрухів 50г шпику або іншого жиру 1 цибулина 05 склянки рису (15 склянки відвареного рису) 1 яйце 1 склянку молока тертий сир маргарин перець сіль. Шпик нарізати шматочками і підрум'янити. Обсмажити у ньому цибулю і порубані курячі потрухи, насамперед шлуночки, потім серце, в останню чергу печінку,... |
Інгредієнти: Яловича печінка і ріпчасту цибулю в співвідношенні 1:1 трохи борошна. Ріжете цибулю півкільцями, обсмажуєте до напівготовності, туди ж покласти печінку (краще різати не дуже великими шматками), соліть і смажите до готовності. За кілька хвилин до того, як зняти з плити присипте все це трохи борошном. До лимонного пирога:... |
Інгредієнти: 400г гусячої печінки 40г борошна 60г маргарину 400г яблук сіль. Яблука очистити від шкірки і насінників і дрібно порізати. Печінку промити, обсушити і нарізати товстими косими скибочками. Посипати борошном, додати нарізані яблука, трохи води і тушкувати кілька хвилин. Подати до столу разом з соусом відразу після смаження. ... |
Інгредієнти: 10 шт. млинців 500 р. печінки яловичої або телячої 3 варених яйця цибулина 250 р. майонезу. печінка Відварити, пропустити її через м'ясорубку разом з яйцями, дрібно порізати цибулю і обсмажити, додати його в отриманий фарш, заправити його майонезом і перемішати. Укладати шарами млинці і фарш. Отриманий пиріг... |
Інгредієнти: 500 р. печінки100 р. майонезу 1 морква1 цибулина 2 яйця 1 ст.муки 50 г. соняшникової олії 1/4 склянки молока. Печінка прокрутити через м'ясорубку,додати молоко,яйця, борошно (тісто як на млинці). |
Інгредієнти: 130 г вим'я 15 г сала свинячого 20 г моркви 10 г петрушки 20 г цибулі 30 г огірків 1 г часнику 100 г соусу червоного 110 г картоплі лаврового листа перцю горошком зелені Нарізати варене вим'я невеликими шматочками у формі скибочок, кубиків або брусочків, покласти в посуд... |
Інгредієнти: 125 г вим'я 10 г коріння і цибулі для варіння 75 г соусу 150 г гарніру лаврового листа перцю горошком Коров'яче вим'я вимити, розрізати на шматки вагою але 1-1,5 кг, вимочити в холодній воді протягом 3-5 годин, після чого парити до м'якості в воді з корінням і цибулею,... |
Інгредієнти: 125 г вим'я 10 г коріння і цибулі для варіння 6 г борошна 7 г яйця 12 р рослинного сала для смаження 150 г картоплі 50 г огірків лаврового листа перцю горошком Варене вим'я нарізати широкими скибками по одному на порцію, посолити, запанірувати у пшеничному борошні, змочити збитим... |
Інгредієнти: 500 р. коров'ячого вимені 1 цибулина 4 горошини чорного перцю 1 шт. Гвоздики лавровий лист борошно 1 яйце панірувальні сухарі жир для смаження сіль. Вим'я добре промити, залити холодною водою, відварити і воду злити. Вим'я знову залити 2 літрами кип'яченої води, додати цибулю, спеції і 1 столову ложку... |