Рецепт приготування «помідори, фаршировані грибами»
Інгредієнти:
  • 8 помідорів
  • 150 г грибів маринованих або солоних
  • 2 яйця
  • 100 г цибулі ріпчастої
  • 15 г масла рослинного
  • 50 г майонезу
  • перець мелений
  • сіль-за смаком
  • кріп.
Стиглі не дуже великі (краще однакові за розміром) помідори помити, з боку плодоніжки зрізати 1/4 - 1/5 частину і з середини за допомогою чайної ложки видалити насіння разом з соком. Всередині помідори посолити і поперчити, а потім наповнити фаршем, який зверху злегка полити майонезом і посипати кропом. Підготовлені помідори викласти на тарілку з паперовою серветкою і прикрасити гілочками зелені або листочками салату.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 241 | Теги: скрины вов, разом
Всього коментарів: 0
avatar