Рецепт приготування «рагу з яловичих хвостів»
Інгредієнти:
  • 200 р хвостів
  • 10 г сала свинячого
  • 100 г картоплі
  • 35 г моркви
  • 20 ріпи
  • 10 г петрушки
  • 25 г цибулі
  • 100 г соусу
  • лаврового листа
  • перцю горошком
  • зелені петрушки і селери
Моркву, ріпу і петрушку нарізати часточками або кубиками (1 см); картопля - більш великими часточками, ніж овочі; дрібні головки цибулі (саджанця) залишити цілими, а великий ріпчасту цибулю розрізати на часточки. Картоплю обсмажити в жирі; окремо від картоплі обсмажити коріння і лук.Сваренные, як описано вище, хвости і обсмажені картоплю і овочі покласти в глибокий сотейник або коробин, залити гарячим червоним соусом, додати лавровий лист, пов'язані в пучок черешки петрушки і селери і, закривши посуд кришкою, тушкувати при слабкому кипінні на плиті або у жаровій шафі до готовності овощей.В готове рагу можна додати (5-10 г) свіжий або консервований зелений горошок або стручки квасолі, помідори, солодкий овочевий перець, кабачки, баклажани, розрізані на шматочки і поджаренные.Подать рагу в баранчике або глибокій тарілці малого розміру разом з соусом і овочами, посипавши зеленню.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 198 | Теги: петрушки, картоплі
Всього коментарів: 0
avatar