Моркву, ріпу і петрушку нарізати часточками або кубиками (1 см); картопля - більш великими часточками, ніж овочі; дрібні головки цибулі (саджанця) залишити цілими, а великий ріпчасту цибулю розрізати на часточки. Картоплю обсмажити в жирі; окремо від картоплі обсмажити коріння і лук.Сваренные, як описано вище, хвости і обсмажені картоплю і овочі покласти в глибокий сотейник або коробин, залити гарячим червоним соусом, додати лавровий лист, пов'язані в пучок черешки петрушки і селери і, закривши посуд кришкою, тушкувати при слабкому кипінні на плиті або у жаровій шафі до готовності овощей.В готове рагу можна додати (5-10 г) свіжий або консервований зелений горошок або стручки квасолі, помідори, солодкий овочевий перець, кабачки, баклажани, розрізані на шматочки і поджаренные.Подать рагу в баранчике або глибокій тарілці малого розміру разом з соусом і овочами, посипавши зеленню.