Інгредієнти: 1 шт.почек телячих 10 г масла вершкового 85 г помідор 10 г салату 100 г гарніру 1 лимона зелені Телячу нирку зачистити від зайвого жиру, як описано в рецепті «Нирки телячі або свинячі смажені з помідорами» , надрізати по довжині так, щоб обидві її половинки утворили один плоский... |
Інгредієнти: 200 р хвостів 15 р рослинного сала 5 г борошна 15 г хліба пшеничного 10 г яйця 150 г гарніру 75 г соусу лаврового листа перцю Зварені, як описано в рецепті «Хвости яловичі , варені з овочами» ,хвости вийняти з відвару, посипати сіллю і перцем і охолодити. Потім... |
Інгредієнти: 200 р хвостів 10 г масла топленого 75 г картоплі 50 г капусти по 20 г моркви лука ріпи 10 г квасолі 5 г селери 50 р соусу білого лаврового листа перцю горошком зелені. Замість перерахованих вище овочів можна використовувати для цієї страви також і деякі інші, наприклад... |
Інгредієнти: 1 кг яловичого рубця 400 р. овочів 500 г яловичих кісток 60 р. жиру 30 р. борошна мускатний горіх червоний перець чорний перець імбир майоран сіль 50 р. тільзитського або швейцарського сиру. Рубець ретельно очистити ножем, кілька разів промити в теплій воді, вичистити сіллю і щіткою, знову промити.... |
Інгредієнти: 80 г м'яса 10 г масла вершкового 20 г коріння і цибулі для варіння 75 г м'ясного соку 75 г соусу 20 г білого вина виноградного 30 г хліба пшеничного 100-150 г гарніру Солодким м'ясом називається зобная заліза (гланди) молочних телят і баранчиків, яка в них атрофується, як... |
Інгредієнти: 140 г рубця 10 г коріння і цибулі для варіння 15 г масла вершкового або топленого 20 г цибулі ріпчастої 5 г борошна 40 г сметани 70 г бульйону по 5 г сухарів і сиру лаврового листа кмину перцю горошком меленого перцюзелені Нашатковану ріпчасту цибулю підсмажити на сковороді... |
Інгредієнти: 140 г рубця 10 г масла топленого 10 г коріння і цибулі 10 г борошна 75 г гарбуза 50 г помідор 20 г рису 50 г сметани лаврового листа кмину перцю горошком зелені Гарбуз або кабачки з міцної м'якоттю нарізати скибочками завтовшки приблизно 1 см, посолити, запанірувати в... |
Інгредієнти: 140 г рубця 10 г коріння і цибулі 80 г квасолі 30 г молока 15 г масла вершкового 100 г соусу 5 г яйця 5 г сметани лаврового листа кмину перцю горошком зелені Квасоля (зерно) зварити до м'якості в воді і відкинути на друшляк. Половину всієї кількості цієї... |
Інгредієнти: 100 г рубця 30 г копченої грудинки 10 г сала свинячого 25 г цибулі 25 г моркви 15 г ріпи 5 г селери 20 г гороху 50 р соусу 20 г білого вина 200 г бульйону лаврового листа кмину перцю горошком зелені Рубці, зварені, як описано в «Рубець... |
Інгредієнти: 140 г рубця 10 г коріння і цибулі для варіння 1 г часнику 30 г соусу 150 г гарніру лаврового листа кмину перцю зелені петрушки і селери Рубці (яловичі, свинячі, баранячі шлунки), ретельно зачищені, залити холодною водою і вимочувати протягом 6-9 годин у холодному приміщенні, міняючи воду через... |