Рецепт приготування «рубець в томатному соусі»
Інгредієнти:
  • 140 г рубця
  • 10 г сала свинячого або маргарину тваринного
  • по 10 г моркви
  • лука
  • петрушки
  • 100 г соусу
  • 150 г гарніру
  • лаврового листа
  • кмину
  • перцю
  • зелені
Зварені, як описано в рецепті «Рубець в білому соусі з овочами» ,пластырубда нарізати великої локшиною, злегка підсмажити з жиром, залити томатним соусом і проварити, помішуючи, при слабкому кипінні протягом 25-30 хвилин. У соус можна додати трохи часнику (0,5 г).Подать з відварною картоплею або розсипчастою кашею пшеничної, рисової, з відвареною квасолею, картопляними, манними або пшеничними галушками або з кнедликами.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 206 | Теги: «рубець, протягом
Всього коментарів: 0
avatar