120г борошна. Для прикраси: 50г мигдальної стружки
50г молочного шоколаду
1 ч.л. вершкового масла.
Рекомендую всім попробовать.Размягченное вершкове масло, цукрову пудру, сіль, ванільний цукор і жовток збити віночком. Додати вершки, зверху висипати борошно і перемішати. Тісто покласти в маленький кондитерський мішок і видавити з нього на вистелений спеціальним папером для випічки деко гуртки. Кожен зверху посипати меленим мигдалем (мигдальною стружкою). Випікати печиво в прдварительно розігрітій до 190 градусів духовці близько 10 хвилин. Вийняти з духовки і остудить.Шоколад розтопити на водяній бані і змішати з маслом. З пергаментного паперу зробити кульочок із маленькому отвором на кінці, помістити в нього шоколад і видавити на кожне печиво тонкі лінії.