Рецепт приготування « повітряне ванільне печиво.»
Інгредієнти:
  • Для тіста: 100 г вершкового масла або маргарину
  • цукрової пудри 40г
  • 1 щіпка солі
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 1 яєчний жовток
  • 1 с.л. вершків
  • 120г борошна. Для прикраси: 50г мигдальної стружки
  • 50г молочного шоколаду
  • 1 ч.л. вершкового масла.
Рекомендую всім попробовать.Размягченное вершкове масло, цукрову пудру, сіль, ванільний цукор і жовток збити віночком. Додати вершки, зверху висипати борошно і перемішати. Тісто покласти в маленький кондитерський мішок і видавити з нього на вистелений спеціальним папером для випічки деко гуртки. Кожен зверху посипати меленим мигдалем (мигдальною стружкою). Випікати печиво в прдварительно розігрітій до 190 градусів духовці близько 10 хвилин. Вийняти з духовки і остудить.Шоколад розтопити на водяній бані і змішати з маслом. З пергаментного паперу зробити кульочок із маленькому отвором на кінці, помістити в нього шоколад і видавити на кожне печиво тонкі лінії.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 279 | Теги: шоколад, печиво
Всього коментарів: 0
avatar