Рецепт приготування «рубець в білому соусі з овочами»
Інгредієнти:
  • 140 г рубця
  • 10 г сала свинячого або маргарину тваринного
  • 2 г борошна
  • 10 г моркви
  • по 5 г петрушки
  • селери
  • 15 г цибулі
  • 10 г перцю овочевого
  • 20 г огіркового розсолу
  • 75 г соусу білого
  • 150 г гарніру
  • лаврового листа
  • кмину
  • перцю
  • зелені
Зварити рубець, як описано в «Рубець варений з картоплею» , шарами (не згортаючи рулетом), нарізати великої локшиною, покласти на сковороду або лист з жиром і, помішуючи, злегка підсмажити, потім посипати підсушеної, як для соусу, пшеничного борошном і ретельно перемешать.Нашинкованные тонкою соломкою моркву, петрушку, селеру, солодкий овочевий перець і цибулю ріпчасту або цибуля порей спасерувати з жиром, після чого додати до них білий соус, проціджений і прокип'ячений огірковий розсіл і кип'ятити протягом 10-15 минут.Рубец і соус з корінням змішати в одній посуді і варити при слабкому кипінні 25-30 минут.Подать з відварною картоплею, квасолею, розсипчастою рисовою кашею, з манними галушками або кнедликами, посипавши зеленню петрушки, кропом або кінзою.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 203 | Теги: петрушки, перцю
Всього коментарів: 0
avatar