У категорії матеріалів: 189
Показано матеріалів: 11-20
Сторінки: « 1 2 3 4 ... 18 19 »

Інгредієнти: 2 миня 2 столові ложки рослинного масла 2 столові ложки пшеничного борошна 8 сушених грибів 3 цибулини 2 столові ложки вершкового масла 1 солоний огірок 1 стакан рибного бульйону 1 стакан сухого білого виноградного вина 6 бульб картоплі сіль перець зелень петрушки. З миня зняти шкіру (вона...
Другі страви | Переглядів: 194 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 150 г риби 6 г борошна 15 г масла топленого або рослинного сала 10 г масла вершкового 230 г кабачків 3 г сиру 3 г сухарів 150 г соусу перцю зелені. Кабачки очистити, дрібні нарізати кружками, а великі - скибочками, посолити і обсмажити на олії. Порційні шматки риби...
Другі страви | Переглядів: 187 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 150 г риби 6 г борошна 15 г топленого масла або маргарину столового безмолочного 100 - 150 г картоплі 125 г соусу 4 г сухарів 5 г сиру перцю зелені Порційні шматки риби, нарізані від філе без шкіри і кісток, посипати сіллю, перцем, запаиировать в борошні і обсмажити...
Другі страви | Переглядів: 169 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 150 г риби 15 г борошна 20 г олії соняшникової 200 г баклажанів 50 р соусу червоного по 10 г зелені петрушки солі перцю часнику Баклажани очистити від шкірочки, нарізати кружальцями, посолити, запанірувати у пшеничному борошні і підсмажити на соняшниковій масле.Порционные шматки, нарізані від філе риби, посипати...
Другі страви | Переглядів: 182 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 або 2 сазана або карася 300 г сметани (чим жирніше, тим краще) 100 г коньяку (будь-якого) рослинне масло сіль перець приправа для смаження риби (якщо є). На гарячу сковороду налити раст. масла так, щоб воно закривало дно сковороди. Натерти рибу сіллю, перцем і покласти в гаряче масло....
Другі страви | Переглядів: 368 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 120 г коропа 30 г масла рослинного 10 р борошна пшеничного 100 г цибулі ріпчастої 10 г оцту 3%-ного 5 г цукру 200 р картоплі 05 г гвоздики 05 г лаврового листа 002 г перцю духмяного молотого 002 р перцю гіркого меленого сіль - за смаком. Для української...
Другі страви | Переглядів: 224 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 125 г риби 6 г борошна 200 г шпинату 30 г оселедця 20 г олії соняшникової 10 г сухарів перцю Свіжий шпинат зварити, дрібно нарізати, протушкувати на соняшниковій олії з додаванням маленьких шматочків філе вимоченого оселедця і заправити сіллю і перцем.На змащену олією сковороду покласти половину приготованого кількості...
Другі страви | Переглядів: 227 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 125 г риби 6 г борошна 8 г сала рослинного 10 г масла вершкового 10 г яйця 5 г сиру 150 г каші гречаної 125 г соусу зелені Зварити розсипчасту гречану кашу, заправити її маслом і покласти в центрі сковороди або страви. На кашу укласти запанированную в борошні...
Другі страви | Переглядів: 206 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 20 г риби 6 г борошна 15 г соняшникової олії або топленого 150 г гарніру перцю зелені Порційні шматки риби, нарізані з шкірою і кістками або філе без шкіри і кісток, посипати сіллю, перцем, запанірувати в борошні, покласти на сковороду з розігрітим маслом і обсмажити з обох сторін...
Другі страви | Переглядів: 192 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 150 г риби 20 г цибулі ріпчастої 10 г масла вершкового 10 г білого вина 50 г помідор 30 г печериць 150 г гарніру 100 г соусу Дрібно рубаний ріпчасту цибулю спасерувати на олії до готовності, не даючи зарум'янитися. У пасеровану цибулю додати біле сухе вино і кип'ятити...
Другі страви | Переглядів: 194 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)