У категорії матеріалів: 189
Показано матеріалів: 151-160
Сторінки: « 1 2 ... 14 15 16 17 18 19 »

Інгредієнти: 125 г телячих нирок або свинячих 10 р комбижира свинячого 100 г помідор свіжих 150 г гарніру перцю зелені З телячих нирок, якщо вони дуже жирні, зрізати жир, залишивши його шаром не більше 10 мм. нирки Розрізати поперек на шматочки товщиною 10-12 мм Свинячі нирки розрізати уздовж пополам.Почки...
Другі страви | Переглядів: 1127 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 150 г телячих нирок 5 г борошна 10 г яйця 20 г сухарів 12 г комбижира свинячого 15 г масла зеленого 100 г гарніру зелені Сиру телячу нирку распластать так само, як для «Нирки телячі або свинячі смажені з помідорами» , або нарізати поперек на скибочки товщиною близько...
Другі страви | Переглядів: 595 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 140 г нирок 110 г картоплі 25 г моркви 25 г цибулі 10 г петрушки 10 р комбижира тваринного 35 г огірків солоних 75 г соусу 30 г сметани лаврового листа перцю горошком зелені У сирих нирок прорізати плівку і відокремити її від нирок разом з жиром. Очищені...
Другі страви | Переглядів: 293 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 125 г нирок 10 р комбижира тваринного 30 г огірків 100 г соусу 100 г гарніру перцю зелені Свинячі, телячі або баранячі сирі нирки нарізати дрібними скибочками і підсмажити на жирі так само, як «Нирки телячі або свинячі смажені з помідорами» ;скибочками також можна нарізати варені яловичі почки.Соленые...
Другі страви | Переглядів: 309 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 125 г телячих нирок 10 г масла топленого або вершкового 50 р соусу з естрагоном і сухого вина 25 г гострого соусу з естрагоном або 50 г помідор 100 г гарніру зелені Нарізати сирі телячі нирки круглими скибочками (по 2-3 на порцію) і підсмажити їх так само як...
Другі страви | Переглядів: 229 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 125 г нирок 10 г масла вершкового або маргарину вершкового 1 лимона 150 г гарніру зелені Нирки (телячі, свинячі або баранячі), очищені від плівки, нарізати невеликими скибочками завтовшки 5-6 мм, посолити і безпосередньо перед подачею смажити на порційній сковороді з вершковим, топленим маслом або вершковим маргарином.Подать нирки негайно...
Другі страви | Переглядів: 327 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 140 г нирок 10 р комбижира тваринного 25 г моркви 10 г петрушки 25 г цибулі 35 г огірків 1 часник 100 г соусу 110 г картоплі лавровий лист перець горошком зелень Вимочити яловичі нирки у воді, після вимочування перекласти їх в посуд для варіння, залити холодною водою...
Другі страви | Переглядів: 267 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 75 г нирок по 30 г шинки вареної мови солоного вареного і грибів 10 г масла вершкового 75 г соусу 8 г сиру Нирки нарізати у формі великої локшини, причому телячі - сирими, а яловичі - вареними. Так само нарізати варену шинку і варену солоний мову, свіжі гриби...
Другі страви | Переглядів: 279 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 125 г нирок 10 р комбижира свинячого 75 г соусу 150 г гарніру зелені Очищені від плівок телячі, баранячі або свинячі нирки нарізати скибочками і підсмажити так само, як «Нирки смажені з картоплею» . Після смаження негайно залити соусом сметанним з цибулею і прокипятить.Подать в баранчике або на...
Другі страви | Переглядів: 241 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 125 г нирок 10 г масла вершкового 30 г грибів 75 г соусу 150 г гарніру зелені Приготувати і подати нирки так само, як «Нирки в сметанному соусі» , але замість сметанного соусу залити нирки соусом червоним з мадерою і додати підсмажені свіжі або консервовані печериці, нарізані тонкими...
Другі страви | Переглядів: 231 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)