Рецепт приготування «дуже смачний печінковий тортик»
Інгредієнти:
1 кг. печінки
1 склянка манної крупи
2 яйця
сіль
перець чорний мелений
250 р. майонезу
3-4 шт. цибулі ріпчастої
4-5 зубчики часнику
2 варених яєчних жовтка
Печінку помити, просушити, зняти плівки. Порізати на шматки, пропустити через м'ясорубку, всипати манну крупу і залишити на 30 хвилин. Яйцы сирі збити міксером з сіллю, перцем та іншими спеціями за смаком) дочиста. Влити яйцы в печінку і ретельно перемішати. Розжарити скоковродку, налити олію, щоб тонким шаром покрило дно. З отриманої маси випікати млинці, обсмажуючи з 2-х сторін за півхвилини(повинно вийти близько 5 млинців). Цибуля ріпчаста дрібно порізати, обсмажити в невеликій кількості олії до рум'яного кольору. Остудити. Часник розчавити, змішати з майонезом, цибулею. Отриманим "кремом" змастити "млинці". Зверху на тортик потерти варені яєчні жовтки, можна посипати тертим сиром і т.д.