Рецепт приготування «окрошка рибна»
Інгредієнти: - 2 - 2 1/2 літра квасу
- 200 р. будь смаженої риби
- 50 г. відвареної осетрини
- 30 р. оселедця
- 4 шт. вареної буряків
- 100 р. зеленого лука
- 2 - 3 свіжих огірка
- 3 - 4 столові ложки оливкової олії
- 1 - 2 столових ложки хрону готового
- зелень петрушки і кріп за смаком.
М'якоть обсмаженої риби відокремити від кісток, покришити, додати до неї хрін, дрібно січену оселедець, зелений лук, очищені і нарізані тонкими скибочками огірки, натерту на крупній тертці буряк, оливкове масло і розтерти у фарфоровій мисці. залити квасом, ретельно розмішати, покласти шматочки осетрини, харчового льоду і посипати дрібно рубаною зеленню петрушки і кропом.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 198 | Теги: петрушки
|