Рецепт приготування «окрошка рибна»
Інгредієнти:
  • 2 - 2 1/2 літра квасу
  • 200 р. будь смаженої риби
  • 50 г. відвареної осетрини
  • 30 р. оселедця
  • 4 шт. вареної буряків
  • 100 р. зеленого лука
  • 2 - 3 свіжих огірка
  • 3 - 4 столові ложки оливкової олії
  • 1 - 2 столових ложки хрону готового
  • зелень петрушки і кріп за смаком.
М'якоть обсмаженої риби відокремити від кісток, покришити, додати до неї хрін, дрібно січену оселедець, зелений лук, очищені і нарізані тонкими скибочками огірки, натерту на крупній тертці буряк, оливкове масло і розтерти у фарфоровій мисці. залити квасом, ретельно розмішати, покласти шматочки осетрини, харчового льоду і посипати дрібно рубаною зеленню петрушки і кропом.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 198 | Теги: петрушки
Всього коментарів: 0
avatar