Рецепт приготування «печінка в соусі по-строгановськи»
Інгредієнти:
140 г печінки
15 г маргарину тваринного
5 г борошна
20 г цибулі
30 г сметани
5 г соусу «Південний»
150 г гарніру
зелені
Зачищену печінку нарізати брусочками так само, як м'ясо для «Бефстроганов» . Посолити, обсмажити на жирі, посипати підсушеної, як для соусу, пшеничним борошном, додати шінкованной пасеровану ріпчаста цибуля, соус «Південний» або «Московський» гострий, сметану, перемішати і прокипятить.Подать, посипавши зеленню петрушки або кропом, з картоплею, смаженою скибочками (з вареної), або з картопляним пюре. Печінку можна приготувати також з томатом-пюре, який додати (10 г) до печінці одночасно зі сметаною.