Рецепт приготування «печінка в соусі по-строгановськи»
Інгредієнти:
  • 140 г печінки
  • 15 г маргарину тваринного
  • 5 г борошна
  • 20 г цибулі
  • 30 г сметани
  • 5 г соусу «Південний»
  • 150 г гарніру
  • зелені
Зачищену печінку нарізати брусочками так само, як м'ясо для «Бефстроганов» . Посолити, обсмажити на жирі, посипати підсушеної, як для соусу, пшеничним борошном, додати шінкованной пасеровану ріпчаста цибуля, соус «Південний» або «Московський» гострий, сметану, перемішати і прокипятить.Подать, посипавши зеленню петрушки або кропом, з картоплею, смаженою скибочками (з вареної), або з картопляним пюре. Печінку можна приготувати також з томатом-пюре, який додати (10 г) до печінці одночасно зі сметаною.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 189 | Теги: «південний», печінку
Всього коментарів: 0
avatar