Рецепт приготування «печінка в соусі»
Інгредієнти:
  • 100 г печінки
  • 5 г борошна
  • 10 г маргарину тваринного
  • 75 г соусу
  • 150 г гарніру
  • перцю
  • зелені
Підготовлену печінку нарізати на широкі порціонні шматки, посипати їх сіллю, перцем, запанірувати у пшеничному борошні й злегка обсмажити з обох сторін на тваринний маргарине.Печенку покласти в гарячий соус (сметанний з цибулею, томатний з грибами, цибулевий з корнішонами або з червоним вином і часником) і довести до готовності при температурі не вище 80-85°. Для цього поставити посуд з печінкою на марміт або у жарову шафу або залишити на помірно нагрітій ділянці плити на 20-25 минут.Подать, посипавши петрушкою або кропом, з картоплею відварною, смаженою або картопляним пюре, з розсипчастою пшеничної, гречаної або рисової кашею.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 181 | Теги: поставити, цього
Всього коментарів: 0
avatar