У категорії матеріалів: 169
Показано матеріалів: 51-60
Сторінки: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 16 17 »

Інгредієнти: 3 лимона подрібнена цедра і сік 3 великих яйця (жетки треба відокремити від білків) 3/4 склянки цукрового піску 3 столові ложки холодної води 4 чайні ложки порошку желатину (без гірки) 05 склянки жирних вершків. Для прикраси: подрібнені фісташкові горішки збиті вершки. Взяти аркуш промасленого паперу, досить великий,...
Десерти | Переглядів: 185 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 5 яєць 0.5 склянки молока 150 г цукрової пудри 60 г борошна 25 г вершкового масла ванілін. Цукор, борошно, масло і 3 жовтки добре розтерти, поставити на середній вогонь, влити молоко і, безперервно розмішуючи, довести до кипіння. Варити 10-15 хвилин, добавитьванилин і зняти з вогню. Можна процідити. ...
Десерти | Переглядів: 177 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 250 г масла 150 г цукрової пудри 4 жовтки ванільний цукор 1 склянку молока 4 білка 1 столова ложка какао 2 столові ложки желатину. В склянці теплого молока розчинити желатин. Масло з цукром, ванільним цукром, збити до пишної маси. Молочно-желатинову масу з'єднати з масляною основою. Білки збити в...
Десерти | Переглядів: 242 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 500г гарбуза 2 яйця 1 ч.л. желатину щіпка ваніліну 200г вершків. Очищену гарбуз натерти стружкою або нарізати кубиками і тушкувати без води. Замочений у воді желатин розвести в 1 ст.л. гарячих вершків. Жовтки розтерти з цукром, додати желатин, ванілін і тушкований гарбуз. Вершки і білки збити і вмішати...
Десерти | Переглядів: 222 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 30 г сметани 60 г цукру 8 г желатину 60 г води 10 г родзинок ванілін абрикосовий або вишневий соус. Сметану охолодити. Додати змішаний з ваніліном цукор і збити в однорідну пишну масу.
Десерти | Переглядів: 155 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 50г очищених горіхів 05 літра молока 2 яйця 3 ст.л. цукрової пудри 25г желатину 2 апельсина 2 ст.л. родзинок. Желатин залити холодною водою, дати набрякнути. Горіхи обсмажити, очистити від оболонки, подрібнити, покласти в гаряче молоко і варити. Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити з цукровою пудрою, додати кип'ячене...
Десерти | Переглядів: 181 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 250 г вершкового масла (можна взяти масла 1/2 + 1/2 марганина) 2 яйця 1 ст. цукру 1/4 ст. молока Яйця збити з цукром, додати молоко і прогріти на водяній бані до розчинення цукру. Поки суміш охолоджується, розім'яти масло. Додати в масло по 1 ложці суміші, ретельно розтираючи. Примітка:...
Десерти | Переглядів: 170 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 100 р. вагового шоколаду 1/2 склянки молока 3 жовтки 4 білка 2 столові ложки цукрової пудри. Розламаний на шматочки шоколад залити молоком і поставити в духовку, щоб він розтанув. Потім розтерти його ложкою, поступово додаючи по одному жовтку, до утворення пишної маси. Білки збити в густу піну, обережно...
Десерти | Переглядів: 183 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1/2 літра молока 2 столові ложки борошна 1 склянка цукру 4 яйця 4 солодких сирка 1 чайна ложка желатину ванілін за смаком. Розвести борошно в склянці холодного молока і змішати з рештою киплячим молоком. Прокип'ятити, щоб крем загус. Остудити. Жовтки розтерти з цукром, сирками і ваніліном, змішати...
Десерти | Переглядів: 194 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 05 л молока 3 яйця 125 г цукру05 ст. ложки вершкового масла 1 ст.ложка борошна 05 ст. ложки крохмалю05 склянки абрикосового джему ванілін 250 г сметани 50 г сахарнойпудры 025 лимона (цедра) 15 ч. ложки желатину. Жовтки розтерти з цукром, борошном, крохмалем, влити потроху гаряче молоко і, помішуючи,...
Десерти | Переглядів: 193 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)